ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Διασημότητες που δεν γνωρίζατε ότι έχουν συγγένεια

Advertisement

Οι επιστήμονες συμφωνούν ότι όλοι έχουμε κοινούς προγόνους. Αυτό αποδεικνύεται από τους ανθρώπους στις φωτογραφίες που πρόκειται να δείτε. Οι παρακάτω διασημότητες έχουν απροσδόκητα αποδειχθεί ότι σχετίζονται. Μπορείτε να μαντέψετε ποια διάσημη πολιτικός είναι στην πραγματικότητα η ξαδέλφη της Madonna; Εμείς θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μια λίστα με διάσημους ανθρώπους που ποτέ δεν θα περίμενε κανείς να έχουν συγγένεια.

1. Meryl

Streep και Brooke Shields 20 Διασημότητες που δεν γνωρίζατε ότι έχουν συγγένεια+++Π - Εικόνα 2 Ο πατέρας της Meryl Streep και η μητέρα της Brooke Shields μοιράζονται τους ίδιους προγόνους γερμανικής καταγωγής.

2. Madonna και Celine Dion

20 Διασημότητες που δεν γνωρίζατε ότι έχουν συγγένεια+++Π - Εικόνα 3 Η ποπ-σταρ Madonna και η καναδέζα τραγουδίστρια Celine Dion είναι πραγματικά μακρινές αδελφές. Η μελέτη της γενεαλογίας και των πληροφοριών που αποκτήθηκαν από τα αρχεία έδειξαν ότι ο κοινός πρόγονος της Madonna και της Celine Dion είναι ένας ξυλουργός που έζησε τον 17ο αιώνα.

3. Madonna και Hillary Clinton

20 Διασημότητες που δεν γνωρίζατε ότι έχουν συγγένεια+++Π - Εικόνα 4 Η Madonna δεν έχει όχι μόνο την Celine Dion μεταξύ των συγγενών της αλλά και έναν προεδρικό υποψήφιο στις εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ – τη Χίλαρι Κλίντον. Αυτές οι 2 ισχυρές και ανεξάρτητες γυναίκες είναι στην πραγματικότητα δέκατα ξαδέρφια. Η Χίλαρι Κλίντον το επιβεβαίωσε σε ένα από τα σόους της Ellen DeGeneres. Η Ellen, παρεμπιπτόντως, είναι ένας μακρινός συγγενής της Kate Middleton.

4. Barack Obama και Ben Affleck

20 Διασημότητες που δεν γνωρίζατε ότι έχουν συγγένεια+++Π - Εικόνα 5 Ένας από τους διάσημους συγγενείς του πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης Ben Affleck. Ο κοινός συγγενής τους (στον εικοστό βαθμό) ήταν ο John Savage.

5. Brad Pitt και Barack Obama

20 Διασημότητες που δεν γνωρίζατε ότι έχουν συγγένεια+++Π - Εικόνα 6

Η σχέση του Obama με τον Brad Pitt είναι πιο κοντά από αυτή του Affleck. Ο ηθοποιός και ο πολιτικός είναι ένατα ξαδέλφια. Ο κοινός τους συγγενής ήταν ο Edwin Hickman, ο οποίος ήταν στενά συνδεδεμένος με τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β και τη Μέρλιν Μονρόε.

6. Steven Spielberg και Gwyneth Paltrow 20 Διασημότητες που δεν γνωρίζατε ότι έχουν συγγένεια+++Π - Εικόνα 7 Ο διάσημος σκηνοθέτης Steven Spielberg είναι ο νονός της γοητευτικής Gwyneth Paltrow. Συχνά περνούν χρόνο μαζί, όπως κάνουν πολλοί συγγενείς.

7. Antonio Banderas και Dakota Johnson

20 Διασημότητες που δεν γνωρίζατε ότι έχουν συγγένεια+++Π - Εικόνα 8

Ο Antonio Banderas ήταν παντρεμένος με την Melanie Griffith, η οποία είχε μια κόρη που ονομάζεται Dakota από τον προηγούμενο γάμο της με τον Don Johnson. Η σταδιοδρομία της κοπέλας στον κινηματογράφο ξεκίνησε με την ταινία Crazy in Alabama, η οποία σκηνοθετήθηκε από τον πατριό της Antonio Banderas.

 

8. David Beckham και Elizabeth Hurley

20 Διασημότητες που δεν γνωρίζατε ότι έχουν συγγένεια+++Π - Εικόνα 9

Η όμορφη Liz Hurley είναι η νονά των παιδιών του David και της Victoria Beckham. Ο νονός του γιου της Liz είναι ο Hugh Grant.

 

9. Joaquin Phoenix και Ben Affleck

20 Διασημότητες που δεν γνωρίζατε ότι έχουν συγγένεια+++Π - Εικόνα 10

Η αδερφή του Joaquin Phoenix είναι παντρεμένη με τον μικρότερο αδερφό του Ben, Casey Affleck. Τώρα έχουν κοινά ανίψια.

 

10. Jason Momoa και Zoe Kravitz

20 Διασημότητες που δεν γνωρίζατε ότι έχουν συγγένεια+++Π - Εικόνα 11

Για πολλούς, ο Jason Momoa είναι ο Khal του μεγαλύτερου Dothraki Khalasar – Drogo, ο σύζυγος της όμορφης Daenerys Targaryen. Και μόνο λίγοι γνωρίζουν ότι στην πραγματική ζωή, ο Jason είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Lisa Bonet. Η Lisa έχει μια κόρη, τη Zoe, από τον πρώτο γάμο της με τον Lenny Kravitz και η νεαρή κοπέλα είναι μία ταλαντούχα ηθοποιός και μοντέλο. Η σχέση ανάμεσα στον πατριό και την προγονή του βασίζεται στην αμοιβαία κατανόηση.

Advertisement