ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δίμετρες καλλονές, σωσίες της Τζολί: Ο Λιβιεράτος πήγε για φαγητό με τις 2 κόρες του & τους κοιτούσε όλο το μαγαζί

Advertisement

Η Εύη Αδάμ και ο Λάμπης Λιβιεράτος ήταν ένα από τα πιο φωτογενή ζευγάρια των 90s. Μπορεί να μην είναι πια μαζί, αλλά τη φωτογένειά τους την έχουν κληροδοτήσει ατόφια στις δύο κόρες τους, Νεφέλη και Δανάη. Από όπου βέβαια κι αν έμοιαζαν θα ήταν κούκλες αφού τόσο ο μπαμπάς τους, Λάμπης Λιβιεράτος όσο η μαμά τους, Εύη Αδάμ διαθέτουν γοητευτικά χαρακτηριστικά

Ο Λάμπης Λιβιεράτος έχει κάθε λόγο να είναι πιο χαρούμενος από ποτέ. Πέρα από ένας εξαιρετικά επιτυχημένος τραγουδιστής, είναι και πατέρας δύο πανέμορφων κοριτσιών και δε διστάζει να μοιραστεί με τους θαυμαστές του τις στιγμές που περνάει μαζί τους, δείχνοντάς ότι δικαίως αισθάνεται περήφανος για τις κόρες του.

Λάμπης Λιβιεράτος: Περήφανος πατέρας

Ο Λάμπης Λιβιεράτος έχει κάθε λόγο να αισθάνεται περήφανος για τα κορίτσια του.

Η Νεφέλη, σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Μπαθ ενώ η αδελφή της Δανάη ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της και ασχολείται με τη μουσική και το τραγούδι. Σπουδάζει μάλιστα στο Royal Northern College of Music.

 

Η σχέση του Λάμπη Λιβιεράτου με τις κόρες του

Ο Λάμπης Λιβιεράτος παρότι οι κόρες του είναι μεγάλες κι έχουν την δική τους ζωή, έχει μια άριστη σχέση μεταξύ τους και προσπαθεί να τις βλέπει όσο πιο συχνά γίνεται.

Καμαρώνει για αυτές και τις συμβουλεύει να μη χάσουν την παιδικότητά τους.

«Δεν έχω χάσει την παιδικότητά του. Συμβουλεύω και τα παιδιά μου να μην χάσουν το παιδί μέσα τους. Δεν πειράζει να είσαι ευάλωτος και ας κλάψεις και κάποια στιγμή δεν πειράζει» ανέφερε τραγουδιστής στην εκπομπή « Πάμε Δανάη».

Τις προάλλες ο ευτυχισμένος μπαμπάς πήγε για φαγητό με τις κόρες τους και είχαμε το σχετικό στιγμιότυπο.

Δίμετρες καλλονές, σωσίες της Τζολί: Ο Λιβιεράτος πήγε για φαγητό με τις 2 κόρες του & τους κοιτούσε όλο το μαγαζί - Εικόνα 1

Οι κόρες του Λάμπη Λιβιεράτου, Νεφέλη και Δανάη Λιβιεράτου

Οι δύο αδελφές έχουν κληρονομήσει τα γονίδια τόσο του πατέρα τους όσο και της μητέρας τους, Εύης Αδάμ.

Είναι ψηλές, με πανέμορφα μάτια και αναλογίες μοντέλου.

Μάλιστα έκαναν πασαρέλα στο Madwalk το 2022 φορώντας δημιουργίες της Celia Kritharioti.

Δείτε σχετικό βίντεο με τον Λάμπη Λιβιεράτο και τις κόρες του εδώ:

 

Advertisement