ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Θα ήθελα να είχα κάνει ένα παιδί με τον Ανδρέα»

Advertisement

Στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου και στο “Έλα χαμογέλα” έδωσε συνέντευξη η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου σήμερα Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, η οποία με εξομολογητική διάθεση μίλησε για τον Ανδρέα Παπανδρέου. Συγκεκριμένα είπε τα εξής:

«Τον ρώτησα κάποια στιγμή πώς θα έβλεπε την εμπλοκή μου με τα πολιτικά. Και μου είχε πει ότι “εδώ επιβουλεύονται εμένα, το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να σε δεχτεί”. Θα ήθελα να μπορούσα να δώσω περισσότερο στον κόσμο στον τομέα της ανθρωπιάς, της υγείας, της πείνας, της φτώχειας…

Θα ήθελα να κάνω πράγματα, αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Ο Ανδρέας αποτελεί το 90% των ονείρων μου. Φαντάσου πόσο έχει σφραγίσει τη ζωή μου και είναι κάτι που και να θέλω δεν μπορώ να το αποφύγω. Έχω πολλά πράγματα που να μου θυμίζουν τον Αντρέα και τα περισσότερα είναι στην καρδιά και στο μυαλό μου. Έχω και αυτό το σταυρουδάκι που μου είχε χαρίσει… Είμαι ένα “βαρύ” πακέτο για κάθε άνδρα. Το καταλαβαίνουν αυτό ίσως οι άνδρες και δεν είμαι σε φάση να προσελκύω άνδρες. Δεν πιστεύω ότι θα με αγαπήσει άλλος άνθρωπος όπως με αγάπησε εκείνος.

Δείτε όλα όσα είπε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου σήμερα, στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και την επιθυμία της να κάνει ένα παιδί με τον Ανδρέα Παπανδρεόυ:

Πηγή

Advertisement