ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η Δήμητρα Ματσούκα αμφισβητεί τις γυναίκες που καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση στο θέατρο

Advertisement

Η Δήμητρα Ματσούκα συμμετέχει φέτος στην παράσταση του Θοδωρή Αθερίδη “Μαθήματα Κωμωδίας”. Η ηθοποιός την οποία ο δημιουργός της παράστασης και συμπρωταγωνιστής της Θοδωρής Αθερίδης περιέγραψε ως “Μέριλιν Μονρόε με μυαλό”, μίλησε στους δημοσιογράφους έξω από το Μικρό Παλλάς.

“Μου έχει συμβεί μία φορά να πω ναι σε δουλειά για βιοποριστικούς λόγους. Ήταν κάτι που κύλησε ομαλά” είπε η ηθοποιός, με αφορμή τις δηλώσεις συναδέλφων της για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Για το αν της έχει λείψει η τηλεόραση, είπε:

“Η τηλεόραση μου έχει λείψει. Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω με κάτι ωραίο. Έχω πει κάτι για του χρόνου. Για κάτι που θα συνεχιστεί και του χρόνου έχω κάνει μια πρώτη κουβέντα”.

Ωστόσο, δεν θα έλεγε όχι σε μια πρόταση για παρουσίαση εκπομπής.

“Παρουσίαση έχω κάνει μία φορά στο παρελθόν στο Action 24 για μια εκπομπή που κάναμε για την πόλη, “Love Athens”, και μου άρεσε πολύ”.

Τέλος, για το θέμα των καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου, η Δήμητρα Ματσούκα κράτησε αποστάσεις αμφισβητώντας τις γυναίκες που καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση.

“Δεν έχω δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση. Για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη προσωπικά περιμένω να δω τι θα πει η Δικαιοσύνη. Διότι, δυστυχώς, δεν σημαίνει πάντα ότι ο καταγγέλλων λέει την αλήθεια. Δεν είναι φίλοι μου, δεν το λέω δηλαδή για κάποιον προσωπικό λόγο γιατί είμαι συνδεδεμένη συναισθηματικά, αλλά δεν έχω και καμία βεβαιότητα για τίποτα”.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement