ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Δεν ξέρω αν θα γίνω καλός πατέρας, θέλω να κάνουμε παιδί με την Ιωάννα Τούνη»

Advertisement

Εμφανώς συγκινημένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην εκπομπή του ALPHA όταν προβλήθηκε η συνέντευξη της κοπέλας του, Ιωάννας Τούνη.

Η Ιωάννα Τούνη προχώρησε σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και ένα απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», στην οποία συμμετέχει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, με τον οποίο διατηρεί σχέση τους τελευταίους μήνες.

Η γνωστή Influencer αποκάλυψε ότι ο αγαπημένος της είναι πολύ υποστηρικτικός σε όσα περνάει η ίδια, ενώ τόνισε ότι θα ήταν ένας υπέροχος πατέρας.

Μετά το τέλος του βίντεο, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλησε να σχολιάσει σχετικά με τη συνέντευξη της συντρόφου του: «Της είπα ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι ότι “εγώ αυτή την Ιωάννα θέλω να καταλάβει ο κόσμος ποια είναι”. Είναι παρεξηγημένη η στάση της, οι τρόποι της… Δικαίως. Δικαιολογούνται πολλά πράγματα, χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω την Ιωάννα. Δεν πρέπει να σκληραίνουμε, πρέπει να δείχνουμε αυτό που πραγματικά είμαστε.»

Και συνέχισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Αν με αξιώσει ο Θεός να κάνω παιδιά, είναι κάτι που το έχω πάρει από την οικογένειά μου. Δεν ξέρω αν θα γίνω καλός πατέρας, δεν υπάρχει πετυχημένη συνταγή. Υπάρχει αγάπη, θέληση. Δεν φοβάμαι γιατί όταν είσαι εσύ ολοκληρωμένος, όσο μπορείς ως άνθρωπος, θα δώσεις και ολοκληρωμένα πράγματα στο παιδί σου. Ό,τι και να αντιμετωπίζει και αν το παιδί το κάνω με την Ιωάννα, δεν ξέρω κι αν θέλει να κάνει παιδί. Εννοείται θέλω να κάνω παιδί με την Ιωάννα».

Δείτε το βίντεο

Πηγή

Advertisement