ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δημήτρης Φιλιππίδης: Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη σε σπάνια εμφάνιση με την σύντροφό του στο κέντρο της Αθήνας

Advertisement

Στο Ζάππειο με παρέα μία θηλυκή παρουσία ήταν πρόσφατα ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης Φιλιππίδης απολαμβάντοντας έναν περίπατο.

Στο κέντρο της Αθήνας απόλαυσε την του βόλτα ο μικρός Φιλιππίδης. Ο νεαρός ηθοποιός βρέθηκε πρόσφατα στο Ζάππειο, σε καθημερινή έξοδο με νεαρή κοπέλα στο πλευρό του.

Εκεί βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός ο οποίος εξασφάλισε στιγμιότυπα από την έξοδό με την παρέα του.

Δείτε τις φωτογραφίες

Δημήτρης Φιλιππίδης: Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη σε σπάνια εμφάνιση με την σύντροφό του στο κέντρο της Αθήνας - Εικόνα 1

Δημήτρης Φιλιππίδης: Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη σε σπάνια εμφάνιση με την σύντροφό του στο κέντρο της Αθήνας - Εικόνα 2

Δημήτρης Φιλιππίδης: Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη σε σπάνια εμφάνιση με την σύντροφό του στο κέντρο της Αθήνας - Εικόνα 3

Δημήτρης Φιλιππίδης: Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη σε σπάνια εμφάνιση με την σύντροφό του στο κέντρο της Αθήνας - Εικόνα 4

Δημήτρης Φιλιππίδης: Το βιογραφικό του

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης γεννήθηκε το 1997 είναι ο μοναχογιός του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου. Σπούδασε υποκριτική στο Εθνικό Θέατρο, ενώ παράλληλα με τις σπουδές του εργάστηκε στην υποδοχή του θεάτρου Ακροπόλ.

Ο νεαρός ηθοποιός έχει συνεργαστεί με τον πατέρα του, αφού έχουν επιμεληθεί μαζί την μετάφραση του έργου «Έγκλημα στο Οριεντ Εξπρές» αλλά και του «Ο κατά φαντασίαν ασθενής».

Η πορεία του στην τηλεόραση και το θέατρο

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης πρόσφατα εμφανίστηκε τηλεοπτικά στη σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερα μας χρόνια». Ο ίδιος τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων και στην παράσταση, «Συμφορά από το πολύ μυαλό» σε σκηνοθεσία του Στάθη Λιβαθινού.

Η παράσταση αναδεικνύει τις αναλογίες του έργου-σταθμός της ρωσικής δραματουργίας -που αποτυπώνει τις ορμητικές αλλαγές στη ρωσική κοινωνία στο μεταίχμιο του 18ου και 19ου αιώνα- με το σήμερα, σε νέα έμμετρη μετάφραση της Έλσας Ανδριανού.

Πηγή

Advertisement