ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δημήτρης Μαμιός: Ο «Μύρωνας» του «Σασμού», ο χωρισμός των γονιών του που του στοίχισε και η ψυχοθεραπεία

Advertisement

Καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» βρέθηκε ο Δημήτρης Μαμιός το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο ηθοποιός, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά, «Σασμός», όπου υποδύεται τον αστυνόμο Μύρωνα, μίλησε μεταξύ άλλων για την κατάθλιψη που έχει περάσει, τον χωρισμό των γονιών του αλλά και την εμπειρία του από την ψυχοθεραπεία.

«Είμαι ένας άνθρωπος που βαριέται πολύ εύκολα για αυτό θέλω να με ιντριγκάρει ο ρόλος. Αν βαριέμαι προτιμώ να κάνω άλλη δουλειά. Σε κάθε δουλειά φορτίζεσαι, είτε είσαι δημόσιο υπάλληλος και είσαι σε ένα γραφείο και έρχεται κάποιος να σου φωνάξει είτε είσαι σε μία εκπομπή και κάτι δεν έχει πάει καλά, ο κάθε άνθρωπος βρίσκει το δικό του σύστημα. Το δικό μου είναι να πάω σπίτι μου και να βγάλω το μπουφάν μου, να κάτσω στον καναπέ, να φάω, αυτά», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Δημήτρης Μαμιός: Ο «Μύρωνας» του «Σασμού», ο χωρισμός των γονιών του που του στοίχισε και η ψυχοθεραπεία - Εικόνα 1

Δημήτρης Μαμιός: «Οι ψυχικές νόσοι είναι ταμπού στην Ελλάδα. Εμένα με βοήθησε η ψυχοθεραπεία»

«Οι ψυχικές νόσοι είναι ταμπού στην Ελλάδα και άλλα πολλά. Αυτό είναι μία διαδικασία που πρέπει ο καθένας να κάνει με τον εαυτό του, γιατί και να μην έχει κάτι πάντα έχει κάτι. Έχεις μεγαλώσει σε μία οικογένεια, σε ένα περιβάλλον, σου ασκείται πίεση από παντού, από το σχολείο, από τη μητέρα σου, είτε έχουν χωρίσει οι γονείς σου, είτε δεν ήταν τρυφερός ο μπαμπάς σου ή η μαμά σου, είναι πάρα πολλά.

Πρέπει να μπεις στη διαδικασία να πεις ότι πρέπει να λύσεις κάποια πράγματα για να πας παρακάτω. Για να είσαι καλά πρέπει να ξεκινήσεις από τον ίδιο σου τον εαυτό», εξήγησε ο Δημήτρης Μαμιός.

«Όταν πας στον ψυχολόγο, στην αρχική διαδικασία λες θα τα πω; θα πω όλη την αλήθεια;. Εμένα με βοήθησε και η μητέρα μου σε αυτό γιατί και εκείνη έκανε ψυχοθεραπεία και επειδή χώρισαν οι γονείς μου θεωρούσε πως έπρεπε να πάμε για να είμαστε πιο υγιείς γενικά και πως το βιώνουμε, γιατί εγώ είμαι ένας άνθρωπος που ναι μεν εξωτερίκευα κάποια πράγματα αλλά κάποια, όπως όλοι μας τα κρατάμε μέσα μας και αυτό μεγαλώνει», κατέληξε ο Δημήτρης Μαμιός.

 

Advertisement