ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Οι 10 δημοφιλέστεροι προορισμοί στο TikTok

Advertisement

Τα social media και η επίδρασή τους ευθύνονται για πολλές από τις επιλογές που κάνουμε στην καθημερινότητά μας, από το μαγαζί που θα επιλέξουμε για φαγητό, μέχρι το μέρος που θα επισκεφτούμε στο επόμενο ταξίδι.

Η δημοτηκότητα του TikTok είναι εμφανής και πλέον οι travel influencers έχουν στη διάθεσή τους ένα ακόμα κανάλι για να αναδείξουν μέσα από φωτογραφίες και βίντεο τις προτάσεις τους για τους ταξιδιωτικούς προορισμούς στο κοινό. Η εταιρεία Bounce ανέλυσε τον αριθμό προβολών από βίντεο ταξιδιωτικών προορισμών στο TikTok και δημιούργησε μια λίστα με τους δημοφιλέστερους προοριμούς στο TikTok.

Οι 10 δημοφιλέστεροι προορισμοί στο TikTok - Εικόνα 2

Στην πρώτη θέση της λίστας βρέθηκε η Νέα Υόρκη, η οποία σύμφωνα με την έρευνα είχε 216 δισκεκατομμύρια προβολές, οι οποίες μετρήθηκαν από τα βίντεο τα οποία είχαν το ανάλογο hashtag, δηλαδή το #NYC. Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι από τους πιο δημοφιλής προορισμούς των τελευταίων ετών, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη ότι το Ντουμπάι βρέθηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης, με 37,1 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok. Ένας ίσως όχι και τόσο αναμενώμενος προορισμός, ήταν η πρωτεύουσα της Τουρκίας, η Κωνσταντινούπολη, που βρέθηκε στην τρίτη θέση με 17 δισεκατομμύρια views, κερδίζοντας άλλες μεγάλες και ιδιαίτερα αγαπητές πόλεις, όπως το Λονδίνο, το Παρίσι και τη Βαρκελώνη.

Οι 10 δημοφιλέστεροι προορισμοί στο TikTok:

Νέα Υόρκη Ντουμπάι Κωνσταντινούπολη Λονδίνο Βαρκελώνη Παρίσι Μουμπάι Χαβάη Μαϊάμι Τορόντο

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την 50αδα με τους δημοφιλέστερους προορισμούς στο TikTok:

Οι 10 δημοφιλέστεροι προορισμοί στο TikTok - Εικόνα 3

 

 

Advertisement