ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο δήμος της ζήτησε να κόψει το 110 ετών δέντρο έξω από τη σπίτι της, όμως ένας άγνωστος τη βοήθησε να το μετατρέψει σε ξύλινο αριστούργημα.

Advertisement

Η Sara, μια κάτοικος της Ουάσιγκτον, αγόρασε αρχικά το σπίτι της εξαιτίας του γιγαντιαίου κέδρου που κοσμούσε την μπροστινή αυλή της. Με τα χρόνια, όμως, το δέντρο άρχισε να χάνει τα κλαδιά του, και είχε γίνει ένας δημόσιος κίνδυνος για τη γειτονιά.

Ο δήμος επέμενε ότι η Sara έπρεπε να κόψει το δέντρο.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού συμφώνησε να περικόψει το 110 ετών δέντρο, αλλά αντί να το κάνει καυσόξυλα, η Sara αποφάσισε φτιάξει κάτι όμορφο. Ήθελε να μετατρέψει το παλιό δέντρο σε μια βιβλιοθήκη.

Φώναξε τον Larry Carter, ένα αντισυμβατικό καλλιτέχνη που φτιάχνει αριστουργήματα από ξύλο. Ο Larry δεν είχε κάνει ξανά βιβλιοθήκη, αλλά δέχτηκε την πρόκληση με ανοιχτό μυαλό και το μόνο που χρησιμοποίησε ήταν ένα αλυσοπρίονο.

Αντί να χρεώσει τη Sara για το έργο του, το μόνο που ζήτησε σε αντάλλαγμα ήταν το ξύλο που περίσσεψε από το υπέροχο γλυπτό του, το οποίο εμφύσησε νέα ζωή στη γειτονιά της Sara. Στη Sara εξακολουθεί να λείπει το αγαπημένο της δέντρο, αλλά είναι στην ευχάριστη θέση να τιμήσει τη ζωή του ξεκινώντας ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο.

Μπράβο στη Sara και τον Larry που δούλεψαν με όρεξη και μεράκι για να δώσουν σε ένα παλιό δέντρο ένα νέο σκοπό.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την πανέμορφη αυτή βιβλιοθήκη.

Πηγή

Advertisement