ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Διονύσης Ατζαράκης για Super Mammy: «Το να κάνεις αστεία για βιασμούς δεν είναι μια καλή επιλογή κωμικά»

Advertisement

Ο Διονύσης Ατζαράκης άφησε το δικό του σχόλιο για το «Super Mammy» και τον Μάρκο Σεφερλή, μετά το αστείο με τον βιαστή, το οποίο συζητήθηκε ποικιλοτρόπως.

Ο γνωστός κωμικός, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον», όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα όρια της κωμωδίας.

«Τα πάντα μπορείς να προσεγγίσεις κωμικά αρκεί να είναι σωστή η στάση που παίρνεις» είπε χαρακτηριστικά, ο Διονύσης Ατζαράκης και στην ερώτηση για το αν η κωμωδία αυτολογοκρίνεται, ο ίδιος απάντησε:

«Δεν μου αρέσει η λέξη. Προσέχω, το θεωρώ υπεύθυνο και σωστό. Το να προσέχεις λίγο παραπάνω τι θα πεις και πώς είναι και απαραίτητο και δεν νιώθω καθόλου ότι με περιορίζει».

Τέλος, ο Διονύσης Ατζαράκης τόνισε ότι:

«Ευτυχώς έχουν αλλάξει τα πράγματα με τα οποία που γελάμε επειδή αλλάζει ο κόσμος. Καλό είναι που δεν περνάνε κάποια αστεία. Είδα αποσπάσματα του Super Mammy. Το να κάνεις αστεία για βιασμούς δεν είναι μια καλή επιλογή κωμικά και είναι κρίμα γιατί θεωρώ πως ο Μάρκος Σεφερλής είναι πολύ ταλαντούχος κωμικός. Κάνε τη δουλειά σου χωρίς να μιλάς για βιασμούς. Μια χαρά θα πήγαινε η εκπομπή αν δεν πήγαινε σε αυτές τις περιοχές».

Πηγή

Advertisement