ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δύσκολες ώρες για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: Χωρίς ρεύμα 3 μέρες. Χιλιόμετρα περπάτημα μέσα στο κρύο χωρίς νερό

Advertisement

Ένα από τα θύματα της κακοκαιρίας και εν συνεχεία του εγκλωβισμού στην Ατιική Οδό ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή που ταλαιπωρήθηκε για 36 ώρες.

Από το μεσημέρι της Δευτέρας 24/1, η κακοκαιρία Ελπίς εγκλώβισε χιλιάδες οδηγούς με τους συνεπιβάτες, από τους οποίους οι περισσότεροι πέρασαν την παγωμένη νύχτα χωρίς να καταφέρνουν να φτάσουν στα σπίτια τους.

Μέχρι και σήμερα, στους δρόμους αλλά και στην ηλεκτροδότηση υπάρχουν πολλά προβλήματα με πολλά νοικοκυριά να είναι πάνω από μία ημέρα χωρίς ρεύμα.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία το πρωί της Τετάρτης 26/1 μέσα από μία φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους τις δύσκολες ώρες που έχει βιώσει τις τελευταίες ημέρες.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ανάρτηση στο Instagram

Η παρουσιάστρια του Happy Day συνόδευσε τη φωτογραφία της με ένα μακροσκελές μήνυμα.

«Αγαπημένοι μου καλημέρα και εύχομαι να είστε υγιείς και ασφαλείς. Πέρα από τις όμορφες στιγμές και φωτό που μας χάρισε η ελπίδα όπως αυτές που αναρτώ, είμαστε από αυτούς που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά. Σχεδόν 36 h χωρίς ρεύμα με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Πολύ κρύο μέσα στο σπίτι όπου κυκλοφορούσαμε με φλις και κουβέρτες, καμία δυνατότητα επικοινωνίας καθώς δεν λειτουργούσε ούτε το σταθερό αλλά ούτε το wifi, χωρίς μπαταρία στα κινητά μας. Τα πράγματα του ψυγείου βγήκαν στα χιόνια ενώ η οποία απόπειρα μαγειρικής γινόταν με το γκαζάκι.

Δύσκολες ώρες για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: Χωρίς ρεύμα 3 μέρες. Χιλιόμετρα περπάτημα μέσα στο κρύο χωρίς νερό - Εικόνα 1

Ενημερωθήκαμε ετεροχρονισμένα για την ταλαιπωρία που υπέστησαν πολλοί συμπολίτες μας στην Αττική οδό αλλά και σε άλλους μεγάλους δρόμους όπου εγκλωβίστηκαν για πάρα πολλές ώρες. Την ημέρα του χιονιά άλλωστε κι εμείς εγκλωβιστήκαμε με τα αυτοκίνητα μας και αναγκαστήκαμε να τα αφήσουμε σε κεντρικούς δρόμους και να περπατήσουμε για αρκετά χιλιόμετρα μέσα στο κρύο χωρίς νερό. Τι να πω. Ειλικρινά δεν ξέρω.

Ευγνωμοσύνη που σιγά-σιγά αποκαθίσταται η ομαλότητα και θυμό για όλα αυτά που περάσαμε εν έτει 2022 σε μια σύγχρονη κοινωνία σε μια μεγαλούπολη της Ευρώπης. Καλημέρα». Δύσκολες ώρες για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: Χωρίς ρεύμα 3 μέρες. Χιλιόμετρα περπάτημα μέσα στο κρύο χωρίς νερό - Εικόνα 2

Πηγή

Advertisement