ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Αστυνομικοί άφησαν λουλούδια στο σημείο. Συμβολική ονοματοδοσία δρόμου

Advertisement

Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Λουλούδια στο σημείο όπου ο Άλκης Καμπανός άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από το φονικό χτύπημα οπαδών του ΠΑΟΚ, άφησαν δυνάμεις της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στη Θεσσαλονίκη, ενώ φίλοι του Άρη έδωσαν το όνομά του στον δρόμο που δολοφονήθηκε.

Ειδικότερα, οι δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, που βρίσκονταν εν ώρα υπηρεσίας, προχώρησαν σε μια κίνηση ανθρωπιάς, μακριά από τις κοινωνικές αντιπαραθέσεις και μάλιστα απέσπασαν το χειροκρότημα πολιτών που βρίσκονταν την ίδια στιγμή στο σημείο.

Οι δύο ομάδες των ΔΙ.ΑΣ πάρκαραν για λίγη ώρα τα οχήματά τους και πλησίασαν τον τόπο όπου ο Άλκης Καμπανός άφησε την τελευταία του ζωή, εναποθέτοντας λευκά τριαντάφυλλα και ανάβοντας κεριά στη μνήμη του και στη συνέχεια επέστρεψαν στο καθήκον τους.

Κινήσεις ανθρωπιάς για δολοφονία 19χρονου Άλκη

Στο μεταξύ, οι φίλοι του Άρη, θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη του 19χρονου, προχώρησαν σε μια συμβολική κίνηση, δίνοντας το όνομα του στον δρόμο, όπου ο Άλκης άφησε την τελευταία του πνοή, επειδή ήταν διαφορετική ομάδα από τους δολοφόνους του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, στο σημείο υπάρχει πάνω στον τοίχο μια πινακίδα με το ονοματεπώνυμο του άτυχου φιλάθλου του Άρη.

Πηγή

Advertisement