ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δολοφονία 19χρονου: Κοντά στη σύλληψη των δραστών οι Αρχές – Τα στοιχεία «κλειδιά»

Advertisement

Σημειώνεται πως το τελευταίο 4μηνο έχουν συλληφθεί 350 ανήλικοι με όπλα στην κατοχή τους…

Θέμα χρόνου είναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο εντοπισμός και η σύλληψη των δραστών της εν ψυχρώ εκτέλεσης του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει ο ΣΚΑΙ, οι αστυνομικοί έχουν καταγεγραμμένη σε βίντεο την πορεία των δύο ύποπτων οχημάτων κατά την προσέγγιση και διαφυγή τους από το σημείο της δολοφονίας, ενώ φαίνεται πως έχουν αντλήσει σημαντικά στοιχεία από τις πινακίδες τους.

Παράλληλα, στην τράπεζα δεδομένων της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους έχουν αντιπαραβάλλει στοιχεία σεσημασμένων με υπόπτους.

Οι Αρχές έχουν στην κατοχή τους και το δρεπάνι, από το οποίο κόπηκε η αρτηρία του 19χρονου με αποτέλεσμα τον μοιραίο θάνατο του.

Αριθμοί που σοκάρουν

Σημειώνεται πως το τελευταίο 4μηνο έχουν συλληφθεί 350 ανήλικοι με όπλα στην κατοχή τους, ενώ μάλιστα, όπως λένε ,δεν τους ενδιαφέρει να συλληφθούν και  το χρησιμοποιούν ως παράσημο στο δικό τους χώρο και τη ζούγκλα της οπαδικής βίας.

Τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονία του 19χρονου, εξέφρασε και  ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος σε επικοινωνία που είχε με τον Υπουργό Προστασία του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο και μάλιστα τόνισε να δοθεί προτεραιότητα στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Advertisement