ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: «Οι πατεράδες τους είναι περήφανοι;» ρωτά ο παππούς του Άλκη

Advertisement

Τους συνεργούς του 23χρονου χούλιγκαν που συνελήφθη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη αναζητούν οι αρχές.
Ήδη, ο 23χρονος πήρε τον δρόμο για τις φυλακές καθώς καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης  και 3 μήνες χωρίς αναστολή για τα ευρήματα σε σύνδεσμο οπαδών που έκανε έφοδο η αστυνομία. Κλειδί για τις έρευνες αναμένεται να απολέσουν τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του 23χρονου, καθώς θα προκύψουν τα άτομα με τα οποία επικοινώνησε πριν και μετά την αιματηρή επίθεση.

Την ώρα που οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, οι παππούδες του Άλκη συγκλονίζουν, μιλώντας γι’ αυτον.

«Εγώ είμαι περήφανος για τα παιδιά που ανέθρεψα και για τα εγγόνια μου. Ρωτάω τον πατέρα αυτών των παιδιών: Είναι περήφανοι;», λέει ο παππούς.

Η γιαγιά του μιλά για το παιδί που χάθηκε. «Τέτοιο παιδί δεν υπήρχε στον κόσμο. Από καλοσύνη, από ευγένεια, μελετηρό, χαρούμενο… αυτό μόνο έχω να σας πω», είπε.

Η ΕΛΑΣ ξεκίνησε έρευνες σε συνδέσμους σκληροπυρηνικών οπαδών και στην Αττική, μετά την επιχείρηση που έγινε στη Θεσσαλονίκη.

Σκοπός των αστυνομικών αρχών είναι να εντοπίσουν «πολεμοφόδια» και να ταυτοποιήσουν άτομα που εμπλέκονται σε περιστατικά οπαδικής βίας.

Πηγή

Advertisement