ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δώρα Αρχοντάκη: Δεν είμαι περήφανη για τους λόγους για τους οποίους παντρεύτηκα, γιατί ήταν μια αντίδραση

Advertisement

Η Δώρα Αρχοντάκη συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο Big Brother πριν από πολλά χρόνια. Το πρωί της Τετάρτης (30/11), η Δώρα Αρχοντάκη αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε στο χώρο του τραγουδιού αλλά και στη βοήθεια που της πρόσφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η Δώρα Αρχοντάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είμαι περήφανη για τους λόγους για τους οποίους παντρεύτηκα, γιατί ήταν μια αντίδραση για να ξεχάσω τον μεγάλο έρωτα της ζωής μου. Πολύ λίγο καιρό κράτησε, έναν χρόνο περίπου και δυστυχώς πλήγωσα έναν άνθρωπο που δεν το άξιζε. Ποτέ δεν περνάει ο μεγάλος έρωτας, μένει πάντα στην καρδιά σου αλλά κάποια στιγμή το αποδέχεσαι. Από τότε έχουν περάσει και είκοσι χρόνια. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έκανα παιδιά. Δεν μπορούσα να κάνω παιδιά με τον άνθρωπο που αγάπησα, οπότε από εκεί και πέρα τα πράγματα εξελίχθηκαν όπως εξελίχθηκαν».

«Όσο χρονών και να γίνω, θα υπάρχει μια μικρή νοσταλγία για το Big Brother. Να μην ξεχνάμε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν ο λόγος που έγινα τραγουδίστρια! Αν δεν ήταν ο Ανδρέας δεν θα γινόμουν τραγουδίστρια. Με ξεχώρισε, μου έκανε την πρόταση στην αποχώρηση μου να μου δώσει κάποια τραγούδια και έτσι ξεκίνησα το τραγούδι. Τον ευχαριστώ για άλλη μια φορά» είπε η τραγουδίστρια.

«Στο χώρο του τραγουδιού έχω αντιμετωπίσει προβλήματα. Έχω ακούσει ότι “δεν θα τραγουδήσω με κάποια που βγήκε από το Big Brother” χωρίς καν να με ξέρουν, χωρίς να με έχουν ακούσει, τίποτα από όλα αυτά. Μιλάω για μεγάλα ονόματα» συμπλήρωσε η Δώρα Αρχοντάκη στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha.

Πηγή

 

Advertisement