ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δωρεάν υπηρεσίες που μπορείτε να ζητήσετε κατά την διάρκεια μιας πτήσης

Advertisement

Οι πεπειραμένοι ταξιδιωτικοί χάκερ έχουν πλήρη επίγνωση ότι διάφορες αεροπορικές εταιρείες παρέχουν πολλές δωρεάν υπηρεσίες κατά τη διάρκεια μιας πτήσης. Ωστόσο, οι υπόλοιποι επιβάτες δεν γνωρίζουν τις επιλογές αυτές και πιστεύουν ότι μια εταιρεία μπορεί να ζητήσει χρήματα γι ‘αυτά.

Θέλουμε να μοιραστούμε τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που μπορεί να σας βοηθήσουν κατά τη διάρκεια της επόμενης πτήσης σας.

10. Αξεσουάρ για την άνεσή σας10 απολύτως δωρεάν πράγματα που μπορείτε να ζητήσετε κατά την διάρκεια μιας πτήσης - Εικόνα 1

© EastNews   © Depositphotos

Κουβέρτες, μαξιλάρια και μάσκες ύπνου βρίσκονται στη λίστα ελέγχου για κάθε επιβάτη, ακόμη και σε σύντομη πτήση. Εάν αισθάνεστε πιο άνετα χωρίς τα παπούτσια σας, μπορείτε να ζητήσετε από έναν υπάλληλο ένα δωρεάν ζευγάρι κάλτσες ή παντόφλες μιας χρήσης.

Κατά τη διάρκεια μεγάλων πτήσεων, στους επιβάτες παρέχονται κουτιά προσωπικής υγιεινής που περιλαμβάνουν οδοντόκρεμα, σαπούνι και απολυμαντικά. Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες ενδέχεται να περιλαμβάνουν ένα βάλσαμο για τα χείλη και μια κρέμα χεριών στις συσκευασίες τους επίσης.

9. Ειδικό μενού10 απολύτως δωρεάν πράγματα που μπορείτε να ζητήσετε κατά την διάρκεια μιας πτήσης - Εικόνα 2

inflightfeed

Εάν αγοράσετε ένα εισιτήριο εκ των προτέρων (τουλάχιστον 24 ώρες πριν την πτήση σας), μπορείτε να ζητήσετε ένα ειδικό γεύμα εάν έχετε συγκεκριμένες διατροφικές απαιτήσεις. Πολλές εταιρείες προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα γευμάτων: διατροφικά, για παιδιά, χορτοφάγους, κλπ. Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε επιπλέον τέλη γι ‘αυτό.

8. Σνακ και αναψυκτικό10 απολύτως δωρεάν πράγματα που μπορείτε να ζητήσετε κατά την διάρκεια μιας πτήσης - Εικόνα 3

© Depositphotos   © Depositphotos

Όταν βρίσκεστε στο αεροπλάνο, μπορεί να έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε δωρεάν πατατάκια ή φιστίκια. Δυστυχώς, αυτή η υπηρεσία είναι δωρεάν μόνο για ορισμένες εταιρείες, αλλά μπορείτε να ζητήσετε ευγενικά από έναν αεροσυνοδό εάν παρέχουν κάποιο δωρεάν σνακ.

7. Ζεστή σοκολάτα10 απολύτως δωρεάν πράγματα που μπορείτε να ζητήσετε κατά την διάρκεια μιας πτήσης - Εικόνα 4

airplanefanclub

Το νερό, το τσάι και ο καφές είναι τα πιο δημοφιλή ποτά κατά τη διάρκεια μιας πτήσης. Πολλές μεγάλες εταιρείες επέκτειναν αυτόν τον κατάλογο εδώ και πολύ καιρό. Η ζεστή σοκολάτα, για παράδειγμα, μπορεί να είναι ήδη στον κατάλογο των ζεστών ποτών που διατίθενται επί του σκάφους. Βρείτε μια ευκαιρία και ρωτήστε μια αεροσυνοδό γι ‘αυτό.

6. Άνετα καθίσματα10 απολύτως δωρεάν πράγματα που μπορείτε να ζητήσετε κατά την διάρκεια μιας πτήσης - Εικόνα 5

business_classes

Όταν αγοράζετε το εισιτήριο αεροπλάνου, μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο άνετο κάθισμα με επιπλέον χώρο για να τεντώσετε τα πόδια σας. Θα έχετε μια άνετη πτήση αν συζητήσετε το θέμα εκ των προτέρων. Η μόνη εξαίρεση είναι ότι ορισμένες εταιρείες ζητούν πρόσθετη χρέωση για τα καθίσματα που προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση στους επιβάτες.

Οι υπάλληλοι πτήσης είναι συχνά πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να αλλάξετε θέσεις εάν υπάρχουν διαθέσιμες δωρεάν. Τώρα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ότι δεν κάθεστε μαζί με τον φίλο σας κατά την διάρκεια του ταξιδιού.

5. Δεύτερο γεύμα10 απολύτως δωρεάν πράγματα που μπορείτε να ζητήσετε κατά την διάρκεια μιας πτήσης - Εικόνα 6

jetsetpandaz

Τα τρόφιμα περιλαμβάνονται πάντα στην τιμή του εισιτηρίου. Ωστόσο, διαφορετικοί επιβάτες φαίνεται να έχουν διαφορετικούς τύπους όρεξης. Αν θέλετε ένα επιπλέον γεύμα, μην είστε ντροπαλοί – ρωτήστε έναν αεροσυνοδό, εάν υπάρχουν επιπλέον γεύματα. Πολύ συχνά το πλήρωμα θα ικανοποιήσει τη ζήτησή σας, καθώς πολλοί επιβάτες παραλείπουν τα γεύματα, αφήνοντας επιπλέον φαγητό.

4. Βασικά φάρμακα και επίδεσμοι10 απολύτως δωρεάν πράγματα που μπορείτε να ζητήσετε κατά την διάρκεια μιας πτήσης - Εικόνα 7

© EastNews

Όλες οι αεροπορικές εταιρείες παρέχουν στα αεροπλάνα τους τα πιο απαραίτητα φάρμακα. Κάθε επιβάτης έχει το δικαίωμα να ζητήσει δωρεάν φάρμακα: παυσίπονα, αντιεμετικά, αντιισταμινικά, κλπ. Οι αεροσυνοδοί διδάσκονται να παρέχουν πρώτες βοήθειες όταν χρειάζεται.

3. Βραχυπρόθεσμη φύλαξη παιδιών10 απολύτως δωρεάν πράγματα που μπορείτε να ζητήσετε κατά την διάρκεια μιας πτήσης - Εικόνα 8

© Depositphotos

Σήμερα είναι πολύ πιο εύκολο να ταξιδέψετε με παιδιά σε αεροπλάνο. Τα μωρά μπορούν να μπουν σε μια κούνια καθ’ όλη  την πτήση. Το μόνο που πρέπει να κάνει ένας γονέας είναι να κλείσει ένα ειδικό κάθισμα όπου μπορείτε να εγκαταστήσετε μια κούνια.

Οι υπάλληλοι της πτήσης συχνά βοηθούν παρακολουθώντας ένα μωρό ή ένα παιδί για λίγα λεπτά ενώ ένας γονέας πηγαίνει στο μπάνιο. Πολλές εταιρείες φροντίζουν επίσης τα παιδιά που ταξιδεύουν μόνα τους.

2. Διασκέδαση10 απολύτως δωρεάν πράγματα που μπορείτε να ζητήσετε κατά την διάρκεια μιας πτήσης - Εικόνα 9

© Depositphotos   © Depositphotos

Μπορείτε να βρείτε πολλά είδη ψυχαγωγίας στο αεροπλάνο: περιοδικά, ραδιοφωνικά ηχεία και ενσωματωμένες οθόνες παρακολούθησης ταινιών.

1. Περιήγηση στην καμπίνα πιλότου10 απολύτως δωρεάν πράγματα που μπορείτε να ζητήσετε κατά την διάρκεια μιας πτήσης - Εικόνα 10

malgosiamoussa

Ορισμένες εταιρείες ενθαρρύνουν το πάθος των επιβατών να μάθουν περισσότερα για την αεροπορία. Δεν θα ακούσετε γι ‘αυτή την υπηρεσία ενώ βρίσκεστε στο αεροπλάνο, αλλά μπορείτε να ζητήσετε ευγενικά από έναν αεροσυνοδό να δείξει στο παιδί σας το πιλοτήριο. Οι πιθανότητες θα αυξηθούν μετά την προσγείωση του αεροσκάφους.

 

 

Advertisement