ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Εφοπλιστές, Υπουργοί, Δικηγόροι: 5 διάσημοι και γοητευτικοί Έλληνες που έχει παντρευτεί η Έλλη Στάη

Advertisement

Η Έλλη Στάη, που διαθέτει μία εκρηκτική προσωπικότητα, σε συνδυασμό με την ομορφιά της, έχει πραγματοποιήσει πέντε γάμους.

Η “σιδηρά κυρία” της δημοσιογραφίας γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου 1954, στην Αθήνα, με καταγωγή από τη Λευκάδα. Είναι κόρη του βουλευτή του Κόμματος των Φιλελευθέρων Μάρκου Τσαρλαμπά και κατάγεται από οικογένεια ευγενών που ήταν στη λίστα του “Λίμπρο ντ’ όρο” του νησιού.

Εφοπλιστές, Υπουργοί, Δικηγόροι: 5 διάσημοι και γοητευτικοί Έλληνες που έχει παντρευτεί η Έλλη Στάη - Εικόνα 1

Πρώτος γάμος ήταν με τον δικηγόρο Νίκο Στάη, στου οποίου το γραφείο βρέθηκε για λίγο ασκούμενη. Τον χωρίζει σύντομα, διότι ο έρωτας της πέρασε γρήγορα, αλλά κρατά το επίθετο του και το 1981 βρίσκεται στην ΕΡΤ, όταν πολιτικός υπεύθυνος είναι ο Αναστάσιος Πεπονής, με τον οποίο συνεργάζεται η μητέρα της Ρενέ. Ξεκινάει λοιπόν το νέο της ειδύλλιο, το οποίο επίσης καταλήγει σε γάμο, με τον διευθυντή ειδήσεων Δημήτρη Κατσίμη, με τον οποίο απέκτησε το γιο της Μάρκο.

Εφοπλιστές, Υπουργοί, Δικηγόροι: 5 διάσημοι και γοητευτικοί Έλληνες που έχει παντρευτεί η Έλλη Στάη - Εικόνα 2

Εν τω µεταξύ χωρίζει και µε τον ∆ηµήτρη Κατσίµη, αλλά βρίσκεται στον ΣΚΑΪ, έχοντας τον πρώην άνδρα της υποστηρικτή.

Στη συνέχεια επιλέγει τον ∆ιονύση Λιβανό, τότε στο πλευρό του Ανδρέα Παπανδρέου, από τον οποίο ζητάει συνέντευξη για να τον γνωρίσει και από εκείνη την ίδια στιγµή µένει µαζί του και κάνουν στενή παρέα µε το πρωθυπουργικό ζεύγος.

Εφοπλιστές, Υπουργοί, Δικηγόροι: 5 διάσημοι και γοητευτικοί Έλληνες που έχει παντρευτεί η Έλλη Στάη - Εικόνα 3

Στα µέσα της δεκαετίας του ‘90, ο Λιβανός έχει παραιτηθεί από υπουργός Τουρισµού, στη σκιά του σκανδάλου για την άδεια καζίνου στον Φλοίσβο και η Έλλη τον εγκαταλείπει.

Η Έλλη Στάη έχει κάνει πέντε γάμους και έχει αποκτήσει έναν γιο από τον δεύτερο

Το 1999 έχει γνωρίσει και παντρευτεί τον Στέλιο Παναγόπουλο, έχει µετακοµίσει στην πολυτελή βίλα του στα νότια προάστια, αν και λίγο αργότερα, επιβάλλει τη µετακίνηση τους στο πολυτελές διαµέρισµα του συζύγου της στο Κολωνάκι, αλλά ο γάμος τους δεν σώζεται.

Η Ελλη Στάη και ο Μιχάλης Γουλανδρής παντρεύτηκαν με άκρα μυστικότητα, στο δημαρχείο Βουλιαγμένης, νωρίς το πρωί, καθώς δεν ήθελαν να βρεθούν ενώπιον φωτογράφων.

Εφοπλιστές, Υπουργοί, Δικηγόροι: 5 διάσημοι και γοητευτικοί Έλληνες που έχει παντρευτεί η Έλλη Στάη - Εικόνα 4

Ούτε οι οδηγοί του Μιχάλη Γουλανδρή, που μετέφεραν το ζευγάρι με τη λιμουζίνα του εφοπλιστή στο δημαρχείο, δεν γνώριζαν για τον γάμο. Το μόνο που τους είχε πει ο Μιχάλης Γουλανδρής ήταν να είναι έτοιμοι στις 7.00 το πρωί για κάποια δουλειά.

Ο πέμπτος και τελευταίος γάμος της Έλλης Στάη είναι με τον εφοπλιστή, Νίκο Μουνδρέα.

Η δημοσιογράφος έχει μετακομίσει μόνιμα στην έπαυλη του Μουνδρέα στην Εκάλη. Η πρόταση γάμου έγινε στο νησί της Πάτμου και το νέο κοινό βήμα στη ζωή τους δεν αποτελεί έκπληξη μιας και η επισημοποίηση της σχέσης τους ήταν αναμενόμενη για το συγγενικό και φιλικό τους περιβάλλον.

Εφοπλιστές, Υπουργοί, Δικηγόροι: 5 διάσημοι και γοητευτικοί Έλληνες που έχει παντρευτεί η Έλλη Στάη - Εικόνα 5

 

Advertisement