ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Έφτιαξε σπίτι 13 τ.μ. που έχει ακόμη και τζάκι φυσικού αερίου! Μικρό παλατάκι!

Advertisement

Ένα μικροσκοπικό παλάτι με τα όλα του!

Ένα μικρό παλατάκι. Μικρό αλλά έχει τα πάντα. Ακόμη και ένα τζάκι φυσικού αερίου. Ένα σπίτι που είναι μόλις 13 τ.μ. αλλά διαθέτει άνετο καθιστικό, υπνοδωμάτιο και μπάνιο και πολλούς κρυφούς αποθηκευτικούς χώρους.

Έφτιαξε σπίτι 13 τ.μ. που έχει ακόμη και τζάκι φυσικού αερίου! Μικρό παλατάκι! - Εικόνα 3

Είναι μαι δημιουργία της σχεδιάστριας Vina Lustado, της Sol Haus Design, και χάρη στα στρατηγικά τοποθετημένα παράθυρα λούζεται με άπλετο φυσικό φως. Έφτιαξε σπίτι 13 τ.μ. που έχει ακόμη και τζάκι φυσικού αερίου! Μικρό παλατάκι! - Εικόνα 5 Και το το είναι τόσο μικρό δεν σημαίνει ότι του λείπει κάτι. Έχει τα πάντα. Μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο ακόμη και πατάρι.

Έφτιαξε σπίτι 13 τ.μ. που έχει ακόμη και τζάκι φυσικού αερίου! Μικρό παλατάκι! - Εικόνα 7

Η Lustado χρησιμοποιεί μια σόμπα προπανίου για τη θέρμανση του χώρου λόγω των περιορισμών της ηλεκτρικής ενέργειας. Ειδικά η σόμπα είναι το πιο ακριβό αντικείμενο στο μικρό σπίτι. Κοστίζει μαζί με την καπνοδόχο 3.000 δολάρια. Έφτιαξε σπίτι 13 τ.μ. που έχει ακόμη και τζάκι φυσικού αερίου! Μικρό παλατάκι! - Εικόνα 9 Συνολικά το σπίτι, υλικά και κόστος εργασίας, κόστισε 40.000 δολάρια. Έφτιαξε σπίτι 13 τ.μ. που έχει ακόμη και τζάκι φυσικού αερίου! Μικρό παλατάκι! - Εικόνα 11 Ο ορισμός του mix and match στην αρχιτεκτονική! Ρίξτε του μια ματιά.

 

 

Πηγή

Advertisement