ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Έγραψε σε μια πινακίδα ότι έχει Aids και ζήτησε από τους περαστικούς να τον αγγίξουν..

Advertisement

Ο Janne, ο οποίος είναι φορέας του ιού Aids, ήθελε να γνωρίζει αν οι συμπολίτες του εξακολουθούν μέχρι σήμερα να φοβούνται τους οροθετικούς ανθρώπους.

Έτσι, στάθηκε σε μια γωνιά ενός δρόμου στο Ελσίνκι, έγραψε σε δυο πινακίδες, μια στα Φιλανδικά και μια στα Αγγλικά, ότι είναι φορέας του Aids και  προσκάλεσε τους περαστικούς να τον αγγίξουν. Έγραψε σε μια πινακίδα ότι έχει Aids και ζήτησε από τους περαστικούς να τον αγγίξουν.. - Εικόνα 1 Στην αρχή, κανείς δεν θέλησε να τον πλησιάσει. Οι περαστικοί απλά τον κοίταζαν και τον προσπερνούσαν.

Στη συνέχεια όμως σαν κάτι να άλλαξε..

Μια γυναίκα τον πλησίασε και του έσφιξε το χέρι. Έγραψε σε μια πινακίδα ότι έχει Aids και ζήτησε από τους περαστικούς να τον αγγίξουν.. - Εικόνα 3Λίγο μετά ένας άντρας τον άγγιξε στον ώμο.

Έγραψε σε μια πινακίδα ότι έχει Aids και ζήτησε από τους περαστικούς να τον αγγίξουν.. - Εικόνα 5

Μια μαμά τον ακούμπησε στο μπράτσο. Δυο γυναίκες τον αγκάλιασαν σφιχτά..Έγραψε σε μια πινακίδα ότι έχει Aids και ζήτησε από τους περαστικούς να τον αγγίξουν.. - Εικόνα 7 Αγκαλιές και μετά και.. άλλες αγκαλιές… Έγραψε σε μια πινακίδα ότι έχει Aids και ζήτησε από τους περαστικούς να τον αγγίξουν.. - Εικόνα 9 ..και μετά δάκρυα! Έγραψε σε μια πινακίδα ότι έχει Aids και ζήτησε από τους περαστικούς να τον αγγίξουν.. - Εικόνα 11

Το πείραμα του Janne καταγράφηκε από την Φιλανδική Finnish Broadcasting Company YLE Kioski κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Υπερηφάνειας στο Ελσίνκι. Ο Janne μετά από αυτό που έζησε μάλλον θα νιώθει πιο όμορφα!

Πηγή

Advertisement