ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Είναι 43 ετών και δεν έχει κόψει ποτέ τα μαλλιά της! Τώρα κάνουν το ίδιο και οι κόρες της!

Advertisement

Η Tere Lynn Svetlecich Russell είναι μια 43χρονη μητέρα πέντε παιδιών. Αυτή και οι τρεις κόρες της είναι περισσότερο γνωστές ως οι πραγματικές Ραπουνζέλ! Η μαμά είχε πολύ μακριά μαλλιά από τότε που ήταν ακόμη παιδί. Πλέον και οι τρεις κόρες της ακολουθούν τα βήματα της μητέρας τους. Τα μαλλιά της Lynn σήμερα έχουν μήκος 1 μέτρο και 87 εκατοστά, της μεγαλύτερης κόρης της Callan 95 εκατοστά, της Cendalyn 91 εκατοστά και της μικρής Chesney 67 εκατοστά!

Η μητέρα μάλλον «χρησιμοποίησε» τις μακριές μπούκλες της για να προσελκύει τον αφοσιωμένο σύζυγο της, Chip.

«Είχε καταπληκτικά μαλλιά. Κάτι που ήταν πολύ εντυπωσιακό και πολύ ελκυστικό για μένα», λέει ο Chip.

Κάθε μία από τις κυρίες Russell, χρησιμοποιεί ένα τέταρτο του μπουκαλιού μαλακτικό μαλλιών κάθε φορά που τα λούζει. Καθόλου οικονομικό.. Είναι 43 ετών και δεν έχει κόψει ποτέ τα μαλλιά της! Τώρα κάνουν το ίδιο και οι κόρες της! - Εικόνα 3 «Οι κόρες μου βάζουν σαμπουάν στα μαλλιά τους και εγώ στέκομαι με το νερό στο χέρι και τους τα βρέχω», λέει η Tere Lynn. «Εγώ πάντως δεν βάζω σαμπουάν στα μαλλιά μου στο ντους. Προσπάθησα μια φορά και τα μαλλιά μου έγιναν τόσο βαριά με το νερό που με τραβούσαν στο πάτωμα».

Τα μαλλιά της μαμάς πολύ συχνά χτυπούν στις πόρτες των αυτοκινήτων, χώνονται στην ηλεκτρική σκούπα όταν σκουπίζει ενώ δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που τα πατούν τα παιδιά της. Είναι 43 ετών και δεν έχει κόψει ποτέ τα μαλλιά της! Τώρα κάνουν το ίδιο και οι κόρες της! - Εικόνα 5 Αλλά έχει κερδίσει και βραβεία για τα μαλλιά της. Πήρε μέρος στον διαγωνισμό «Η μακρύτερη αλογοουρά» και εκτός από το πρώτο βραβείο τράβηξε και όλα τα βλέμματα με την εμφάνιση της.

Δείτε τις πραγματικές Ραπουνζέλ στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή

Advertisement