ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Είναι έξι χρονών και ονειρεύεται να τον υιοθετήσουν: «Καθαρίζω το δωμάτιό μου και πλένω τα πιάτα»

Advertisement

Ζήτησε να υιοθετηθεί, είναι ένα υπέροχο παιδί

Σε αυτόν τον κόσμο θα βρούμε όλων των ειδών τους ανθρώπους και δυστυχώς συνηθίζεται να συναντάμε ανθρώπους που δεν μπορούν με κανέναν τρόπο να φροντίσουν ένα παιδί, γι’ αυτό και αποφασίζουν να το δώσουν για υιοθεσία.

Αυτή είναι η ιστορία ενός 6χρονου αγοριού που είχε αυτή τη μοίρα και το 2020 (τότε ανιχνεύσαμε οτι συνέβη) θέλησε απλώς να υιοθετηθεί, να έχει οικογένεια. Με αυτόν τον τρόπο έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα σε ανθρώπους σε όλη την κοινότητά.

Είναι 6 χρονών και ονειρεύεται να τον υιοθετήσουν: «Καθαρίζω το δωμάτιό μου και πλένω τα πιάτα» - Εικόνα 4

Ο Aidan έπρεπε να χωριστεί από τους βιολογικούς του γονείς, καθώς δεν μπορούσαν να εγγυηθούν την ευημερία του και δεν είχαν τρόπο  να φροντίσουν τα δικαιώματά του και τη ζωή του. Έτσι, βρέθηκε στα χέρια της κοινωνικής υπηρεσίας μαζί με τα αδέρφια του, τα οποία κατέληξαν να υιοθετηθούν.

Η αρνητική πλευρά αυτής της ιστορίας είναι ότι  θα μεγαλώσουν  χωριστά και δεν θα μπορούν να λάβουν την αγάπη των βιολογικών τους γονιών , αλλά εξακολουθούν να ελπίζουν να είναι ευτυχισμένοι χωριστά με τους νέους τους γονείς.

Είναι 6 χρονών και ονειρεύεται να τον υιοθετήσουν: «Καθαρίζω το δωμάτιό μου και πλένω τα πιάτα» - Εικόνα 6

Ο Aidan που ζει στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, ζήτησε τη χάρη να εκδώσει μια δήλωση όπου εκφράζει ότι θέλει να γίνει μέλος μιας οικογένειας:

«Καθαρίζω το δωμάτιό μου, πλένω τα πιάτα και ξεσκονίζω» είπε χαμογελώντας, κάτι που τον χαρακτηρίζει παρά τις αντιξοότητες που έχετε βιώσει.

Αυτό το 6χρονο παιδί είναι καλά στην υγεία του, ευγενικό και δεν παρουσιάζει καμία συμπεριφορά που να προκαλεί προβλήματα. .Μέχρι πρότεινος, καμία οικογένεια δεν είχε ενδιαφερθεί για αυτόν, ο Aidan πιστεύει ότι οφείλεται στην ηλικία του.

Οι περισσότερες οικογένειες πιστεύουν ότι είναι πολύ δύσκολο να εκπαιδεύσει ένα παιδί άνω των 5 ετών και να προσαρμοστεί σε έναν νέο τρόπο ζωής.

Είναι 6 χρονών και ονειρεύεται να τον υιοθετήσουν: «Καθαρίζω το δωμάτιό μου και πλένω τα πιάτα» - Εικόνα 8

Από την πλευρά του, ο μικρός διαβεβαιώνει ότι θα ασχοληθεί με όλες τις εργασιακές δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με το σπίτι, για να ξέρουν οι οικογένειες ότι θα έχουν όλη τη συνεργασία του στο σπίτι.

Μέσω μιας τοπικής διαδικτυακής πρωτοβουλίας, ανέβασαν αυτή τη δήλωση για να προσφέρουν στο παιδί μια μεγαλύτερη ευκαιρία να υιοθετηθεί και ελπίζουμε ότι σύντομα θα εκπληρώσει το όνειρό του να έχει οικογένεια.(ίσως και να την έχει βρεί, δεν καταφέραμε να βρούμε την εξέλιξη της υπόθεσης αλλα ελπίζουμε να είναι σε μια οικογένεια ευτυχισμένος)

Από εδώ μπορούμε μόνο να σας ευχηθούμε καλή τύχη και ότι με πίστη μπορείτε να είστε ευτυχισμένοι.

 

Advertisement