ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Είχα φτάσει στο σημείο μηδέν»: Τεράστιο οικονομικό θέμα για πρωταγωνιστή του Παρά 5 (Vid)

Advertisement

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» της ΕΡΤ, ήταν ο ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που είχε μετά το «Στο Παρά Πέντε» και το τέλος της συνεργασίας του με το Mega μίλησε ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών της μεγάλης τηλεοπτικής επιτυχίας του Γιώργου Καπουτζίδη.

«Είχα φτάσει στο σημείο μηδέν»: Τεράστιο οικονομικό θέμα για πρωταγωνιστή του Παρά 5 (Vid) - Εικόνα 1

Αργύρης Αγγέλου: «Ήρθε μήνυμα για το DWTS στις 3 τη νύχτα»

Ο ηθοποιός όπως ανέφερε: «Όχι λίγο ρέστος, μην βάζεις το λίγο μπροστά, δεν χρειάζεται. Δεν υπάρχει ακόμα πρόβλημα, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι θα υπήρχε. Δηλαδή ήταν το σημείο μηδέν, άντε να ήταν το παρά πέντε».

«Σε αυτές τις περιπτώσεις, κάθομαι στον καναπέ και κοιτάζω το ταβάνι, λέω “Θεέ μου βοήθα” και συνήθως, κάτι έρχεται. Έτσι ήρθε και το τηλέφωνο από το DWTS τότε, στις 3 τη νύχτα ήρθε μήνυμα», συμπλήρωσε.

Κλείνοντας αποκάλυψε το πώς δεν κατάφερνε να διαχειριστεί με μεγάλη ευκολία τις απορρίψεις.

«Έχω χάσει και δουλειές, δεν τις έπαιρνα όλες. Τότε δεν διαχειριζόμουν την απόρριψη άνετα, στεναχωριόμουν. Όταν φτάσεις στους 2 και δεν σε παίρνουν λες “τόσο κοντά ήμουν”. Μου άρεσε πολύ η αδρεναλίνη της ακρόασης. Όλοι που περίμεναν στην ουρά της ακρόασης ήθελαν να με βρίσουν. Είχα το καλό χτυποκάρδι πριν την ακρόαση»

Αργύρης Αγγέλου: Δείτε την εκπομπή

 

Advertisement