ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Είχαν χάσει κάθε ελπίδα να βοηθήσουν τον γιο τους. Μέχρι που κάποιος τους είπε να του πάρουν σκύλο..

Advertisement

Ο Κάλεμπ Χάουαρντ ήταν μόλις 6 ετών όταν μια μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτων, τον άφησε με σπασμένα οστά και μια σοβαρή τραυματική βλάβη στον εγκέφαλο του.

Οι πληγωμένοι γονείς του δεν ήταν σίγουροι πόσο γρήγορα θα ήταν σε θέση να βρει ξανά τον εαυτό του, ή αν θα το κάνει ποτέ. Για την ακρίβεια, ούτε οι ίδιοι οι γιατροί δεν ήταν σίγουροι για την πρόοδο του.

Ώσπου μια μέρα κάποιος πρότεινε στους γονείς του να φέρουν σε επαφή τον γιο τους με ένα σκυλί, τον Κόλονελ. Τους είπε επίσης ότι η συνάντηση του με ένα ζώο θα μπορούσε να λειτουργήσει θεραπευτικά.

Οι γονείς του ήταν τόσο απελπισμένοι για να βρουν μια λύση, που δεν το σκέφτηκαν περισσότερο. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τι συνέβη όταν οι γονείς του Κάλεμπ του σύστησαν τον Κόλονελ. Μια συνάντηση που είναι πραγματικά πολύ συγκινητική. Είχαν χάσει κάθε ελπίδα να βοηθήσουν τον γιο τους. Μέχρι που κάποιος τους είπε να του πάρουν σκύλο.. - Εικόνα 1 Παιδί και σκύλος μετά από αυτή τη συνάντηση ξεκίνησαν μαζί ένα όμορφο ταξίδι. Ένα ταξίδι που βοήθησε τον Κάλεμπ να ανακάμψει και τους γονείς του να βρουν ξανά την πίστη τους.

Σιγά σιγά ο Κάλεμπ κατάφερε να αποκτήσει και πάλι τον έλεγχό στα χέρια του μέσα από το παιχνίδι και τα χάδια στον Κόλονελ.

Άρχισε και να κινείται πηγαίνοντας σύντομους περιπάτους. Ήταν η μεγαλύτερη πρόοδο που είχαν δει οι γονείς του για πολύ μεγάλο διάστημα.

Ο Κόλονελ βοήθησε επίσης τον Κάλεμπ να βρει ξανά τον ενθουσιασμό του. Να νιώσει και πάλι χαρούμενος.

Ποιος θα το φανταζόταν ότι ένα σκυλί θα μπορούσε να είναι το κλειδί για την ανάκαμψη της υγείας αυτού του μικρού αγοριού;

Παρακολουθήστε το συγκινητικό βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή

Advertisement