ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Έκανα παιδί στα 45 και μου βγάζω το καπέλο!»: Η σπάνια εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη

Advertisement

Ελένη Μενεγάκη: “Ποτέ δεν σκέφτηκα αυτό που κάνω τι αντίδραση θα έχει στους άλλους”

Ελένη Μενεγάκη: Δεν είναι πλέον λίγες οι μητέρες οι οποίες αποκτούν παιδί, ακόμη και το πρώτο τους παιδί σε ηλικία άνω των 40. Ωστόσο δεν είναι μια πολύ εύκολη υπόθεση. Μια συζήτηση κατά τη διάρκεια της εκπομπής της. σχετικά με τα ζευγάρια που αποκτούν παιδί σε μεγάλη ηλικία, ήταν η αφορμή για να μιλήσει η Ελένη Μενεγάκη για τη δική της εμπειρία. Εκείνη της απόκτησης της μικρής Μαρίνας στην ηλικία των 45 ετών.

«Έμεινα έγκυος στα 44 και γέννησα στα 45. Ποτέ δεν το σκέφτηκα έτσι, ποτέ δεν με απασχόλησε τι θα πει ο άλλος, ποτέ δεν σκέφτηκα αυτό που κάνω τι αντίδραση θα έχει στους άλλους. Εγώ πάντα πιστεύω ότι ο καθένας μας πρέπει να πηγαίνει τη ζωή του εκεί που κρίνει εκείνος για τον ίδιο.

Άρα, δεν μπήκα σε αυτή τη διαδικασία. Μπορεί να άκουσα έναν, δεν θέλω να ονοματίσω ποιον, γιατί πάει η Μενεγάκη και κάνει παιδί… Είμαι εγώ ευτυχισμένη; Κατάφερα να αποκτήσω παιδί; Το έχω σήμερα και το κοιτάζω και το λατρεύω και δεν πιστεύω ότι το έκανα; Μου βγάζω το καπέλο εμένα! Λέω «Θεέ μου ευχαριστώ!» και μετά «Α ρε Ελένη, έχεις πολλά κότσια». Δηλαδή, εγώ αυτοθαυμάζομαι γι’ αυτό και θαυμάζω κάθε γυναίκα που έχει την ψυχική αντοχή, είτε έχει παιδιά είτε δεν έχει, να δημιουργήσει οικογένεια, να κάνει το πρώτο της παιδί σε μια ηλικία που τα έχεις τακτοποιήσει όλα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πρέπει ο άλλος να το θέλει πάρα πολύ για να μπεις σε αυτή τη διαδικασία». Δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, η οποία αναμένεται σύντομα να επιστρέψει στις τηλεοπτικές οθόνες.

Advertisement