ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Έκαναν μπαρ ένα υπόγειο πολεμικό καταφύγιο!

Advertisement

Ενα ταξίδι στο παρελθόν περιμένει τους επισκέπτες ενός μπαρ του Λονδίνου, το οποίο κατασκευάστηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο αντιαεροπορικό καταφύγιο.

Οι δύο ιδιοκτήτες του μπαρ Καχούτς αποφάσισαν να διακοσμήσουν το χώρο σε στιλ σταθμού του μετρό και υπόσχονται ότι η ατμόσφαιρα θα τους ταξιδέψει πίσω στο χρόνο και συγκεκριμένα στην δεκαετία του 1940.

Για να το καταφέρουν, οι δύο επιχειρηματίες διακόσμησαν την κεντρική αίθουσα με τα πραγματικά καθίσματα του μετρό της εποχής και χρησιμοποίησαν τα υφάσματα και τα δέρματα εκείνης της περιόδου. Οι αναφορές στο παρελθόν δεν σταματούν όμως σε αυτό το σημείο.

Έκαναν μπαρ ένα υπόγειο πολεμικό καταφύγιο! - Εικόνα 1Έκαναν μπαρ ένα υπόγειο πολεμικό καταφύγιο! - Εικόνα 2Έκαναν μπαρ ένα υπόγειο πολεμικό καταφύγιο! - Εικόνα 3Έκαναν μπαρ ένα υπόγειο πολεμικό καταφύγιο! - Εικόνα 4

Η είσοδος του μπαρ μοιάζει με την είσοδο του παλιού μετρό και τα σκαλιά που οδηγούν στην είσοδο είναι φτιαγμένα από ξύλο, για να βοηθήσουν τους θαμώνες να μπουν περισσότερο στην ατμόσφαιρα της εποχής.

Ακόμα και το προσωπικό είναι ντυμένο με τις στολές της δεκαετίας του ’40 ενώ χρησιμοποιεί και ψευδώνυμα καθώς και την προφορά των παλιών εργαζομένων.

Οι δύο ιδιοκτήτες ελπίζουν ότι με την ιδέα τους θα προσελκύσουν τους θαμώνες της περιοχή του Σόχο που έχουν κουραστεί να πίνουν το ποτό τους στο άχρωμο περιβάλλον των μοντέρνων μπαρ.

Έκαναν μπαρ ένα υπόγειο πολεμικό καταφύγιο! - Εικόνα 5Έκαναν μπαρ ένα υπόγειο πολεμικό καταφύγιο! - Εικόνα 6Έκαναν μπαρ ένα υπόγειο πολεμικό καταφύγιο! - Εικόνα 7Έκαναν μπαρ ένα υπόγειο πολεμικό καταφύγιο! - Εικόνα 8

Περισσότερες πληροφορίες: cahoots-london.com

VIA DAILYMAIL
Πηγή

Advertisement