ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Έκανε στο σκύλο του πέντε τατουάζ και προκάλεσε παγκόσμια θύελλα αντιδράσεων.

Advertisement

Πολλοί είναι αυτοί που κατηγορούν ένα tattoo artist για κακοποίηση ζώου και ζητούν την παρέμβαση των Αρχών, μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών του ζώου στα social media.

Οι φωτογραφίες ανέβηκαν αρχικά στο προφίλ ενός Βραζιλιάνου με το όνομα Emerson Damasceno, στο Facebook και έδειχναν ένα λευκό μπουλ – τεριέ να έχει αποκτήσει 5 τατουάζ στα μάτια, στη μύτη και στα αυτιά.

Έκανε στο σκύλο του πέντε τατουάζ και προκάλεσε παγκόσμια θύελλα αντιδράσεων. - Εικόνα 1

Οι φωτογραφίες προκάλεσαν την οργή πολλών και ο Βραζιλιάνος tattoo artist αρχικά άλλαξε το όνομα στο προφίλ του και μετά το διέγραψε οριστικά, ενώ διέγραψε και τους υπόλοιπους λογαριασμούς του στα social media. Ωστόσο ο ντόρος που προκλήθηκε δεν λέει να κοπάσει.

Η κοπέλα του Βραζιλιάνου έσπευσε να τον υπερασπιστεί λέγοντας πως έκαναν τα τατουάζ στο σκύλο μετά από πλήρη ιατρική εξέταση του ζώου από κτηνίατρους σε συγκεκριμένή κτηνιατρική κλινική στην πόλη Posos de Caldas της Βραζιλίας.

Έκανε στο σκύλο του πέντε τατουάζ και προκάλεσε παγκόσμια θύελλα αντιδράσεων. - Εικόνα 2

Όμως, όπως αναφέρει η Metro οι κτηνίατροι της εν λόγω κλινικής, αρνούνται πως έκαναν κάποια σχετική εξέταση και δηλώνουν πως δεν έχουν ξαναδεί κάποιον να κάνει κάτι παρόμοιο σε σκύλο και σίγουρα δεν επικροτούν αυτή την κίνηση.

Έκανε στο σκύλο του πέντε τατουάζ και προκάλεσε παγκόσμια θύελλα αντιδράσεων. - Εικόνα 3

Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί παρέμβαση από τις Αρχές, αλλά χιλιάδες είναι αυτοί που επιμένουν πως το να κάνεις τατουάζ σε ένα ζώο είναι κακοποίηση και έχει φουντώσει η διαδικτυακή συζήτηση για αυτό το θέμα.

[dailymail]

Πηγή

Advertisement