ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Eκπληκτικά σχέδια για εκείνες που λατρεύουν τα μαύρα νύχια

Advertisement

Το μαύρο είναι ένα χρώμα το οποίο ξεχωρίζει και ταιριάζει με όλα. Eίναι συχνά ένα από τα αγαπημένα μας όταν σκεφτόμαστε τη διακόσμηση του σπιτιού μας, ένα φόρεμα ακόμη και τα νύχια μας. Το μαύρο είναι ένα χρώμα που όχι μόνο ξεχωρίζει αλλά ενισχύει το χρώμα με το οποίο θα το συνδυάσουμε. Το μαύρο χρώμα έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία στον κόσμο της μόδας.

Κατά τις πρώτες ημέρες, δεν ήταν ένα χρώμα που το φορούσαν ή το χρησιμοποιούσαν γενικά οι άνθρωποι. Το μαύρο έγινε δημοφιλές χρώμα με την αριστοκρατία και με τους ανθρώπους που κατείχαν σημαντικές θέσεις από τον 14ο αιώνα. Έπειτα από αυτό έγινε δημοφιλές χρώμα στα ρούχα και η δημοτικότητά του σταδιακά μεταφέρθηκε και στα χρώματα των νυχιών, αν και αυτό έγινε πολύ αργότερα.

Το μαύρο πρώτη φορά φορέθηκε από τους rockers όπως ο David Bowie και Freddie Mercury στη δεκαετία του εβδομήντα. Αυτοί άλλαξαν εντελώς το τρόπο που βλέπαμε το μαύρο στα νύχια. Η γενιά των rockers που ακολούθησε ήταν αρκετά γρήγορη στο να προσαρμόσει αυτή την τάση. Στη δεκαετία του ενενήντα,τα μαύρα νύχια έγιναν σύμβολο της gothic. Eίναι εξίσου τάση και δημοφιλές όσο είναι και άλλα χρώματα. Ωστόσο δεν συνδέεται πλέον με τη gothic. Αντίθετα, οι γυναίκες που κάνουν μαύρα τα νύχια τους θεωρούνται τολμηρές.

Το μαύρο χρώμα στα νύχια χαρακτηρίζει τις δυναμικές γυναίκες και τις ανοιχτόμυαλες που έχουν μια τάση επαναστατική. Κάνοντας μαύρα νύχια φαινόμαστε περισσότερο ελκυστικές. Όταν έχετε μαύρα νύχια προκειμένου να τραβήξετε τα βλέμματα πρέπει να προσέχετε το τι θα φοράτε, ώστε να μην είναι υπερβολικό, όπως εξίσου και τα αξεσουάρ. Επιπλέον πρέπει να ξέρετε πως το μαύρο φαίνεται καλύτερο σε κοντά νύχια και όχι τόσο ωραίο σε μακρυά, ψεύτικα.

Μπορείτε να βάλετε στα νύχια σας απλά ένα μαύρο βερνίκι και να φαίνονται τέλεια. Εντούτοις, μπορείτε να το συνδυάσετε και με άλλα χρώματα τα οποία θα το τονίσουν και θα το ενισχύσουν. Προσέξτε να το χρησιμοποιείτε με ανοιχτά χρώματα και όχι με σκούρα γιατί μπορεί να έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείτε.

Δείτε παρακάτω 20 υπέροχα σχέδια για μαύρα νύχια:

20 εκπληκτικά σχέδια για μαύρα νύχια - Εικόνα 2

20 εκπληκτικά σχέδια για μαύρα νύχια - Εικόνα 3

20 εκπληκτικά σχέδια για μαύρα νύχια - Εικόνα 4

20 εκπληκτικά σχέδια για μαύρα νύχια - Εικόνα 5

20 εκπληκτικά σχέδια για μαύρα νύχια - Εικόνα 6

20 εκπληκτικά σχέδια για μαύρα νύχια - Εικόνα 7

20 εκπληκτικά σχέδια για μαύρα νύχια - Εικόνα 8

20 εκπληκτικά σχέδια για μαύρα νύχια - Εικόνα 9

20 εκπληκτικά σχέδια για μαύρα νύχια - Εικόνα 10

20 εκπληκτικά σχέδια για μαύρα νύχια - Εικόνα 11

20 εκπληκτικά σχέδια για μαύρα νύχια - Εικόνα 12

20 εκπληκτικά σχέδια για μαύρα νύχια - Εικόνα 13

20 εκπληκτικά σχέδια για μαύρα νύχια - Εικόνα 14

20 εκπληκτικά σχέδια για μαύρα νύχια - Εικόνα 15

20 εκπληκτικά σχέδια για μαύρα νύχια - Εικόνα 16

20 εκπληκτικά σχέδια για μαύρα νύχια - Εικόνα 17

20 εκπληκτικά σχέδια για μαύρα νύχια - Εικόνα 18

20 εκπληκτικά σχέδια για μαύρα νύχια - Εικόνα 19

20 εκπληκτικά σχέδια για μαύρα νύχια - Εικόνα 20

20 εκπληκτικά σχέδια για μαύρα νύχια - Εικόνα 21

 

Πηγή

Advertisement