ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Εξομολόγηση Λιάνη για Παπανδρέου: Προσπάθησα να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, αλλά ένας είναι ο Ανδρέας

Advertisement

Η Δήμητρα Λιάνη έδωσε συνέντευξη και δεν μπορούσε φυσικά να μην μιλήσει για τον άντρα της ζωής της, τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου. Όπως είπε έχει προσπαθήσει να φτιάξει ξανά τη ζωή της αλλά δεν τα κατάφερε, ούτε βρέθηκε άλλος έρωτας για εκείνη μετά από τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Εξομολόγηση Λιάνη για Παπανδρέου: Προσπάθησα να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, αλλά ένας είναι ο Ανδρέας - Εικόνα 1

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Λιάνη

«Δεν με πληγώνουν πλέον πράγματα που γράφονται για μένα. Είμαι πιο ψύχραιμη και μπορώ να τα διυλίσω καλύτερα. Ήμουν αεροσυνοδός 12 χρόνια. Πέρασα πολύ ωραία χρόνια στην Ολυμπιακή και εκεί γνώρισα τον Ανδρέα Παπανδρέου.Δεν βρέθηκε άλλος έρωτας για μένα μετά τον Ανδρέα. Προσπάθησα να ξαναφτιάξω την ζωή μου άλλα ένας είναι ο Ανδρέας. Δεν μου λείπει ένας Ανδρέας, γιατί είμαι τόσο πλήρης από αγάπη που είμαι καλυμμένη. Είχα πει αυθόρμητα ότι έκλεισα σαν γυναίκα» είπε αρχικά η Δήμητρα Λιάνη.Η Δήμητρα Λιάνη είπε στη συνέχεια: «Μέχρι και τώρα θα έλεγα στον Ανδρέα ότι τον αγαπώ ακόμα και δεν πρόκειται να τον ξεχάσω ποτέ. Νιώθω μοναξιά, άλλα προσπαθώ να καλύψω το κενό μου με καλούς φίλους, διάβασμα και τα σκυλάκια μου.

Δεν είμαι απόμαχη. Ο Ανδρέας πάντα μου έλεγε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα με δεχθεί ποτέ. Αργότερα έγινε «αποπαπανδρεοποίηση» του κόμματος. Στο μέλλον μπορεί να πολιτευτώ. Το λάθος μου ήταν ότι έδειχνα εμπιστοσύνη με παιδική αφέλεια σε άτομα και προδόθηκα. Η φίλια είναι δύσκολη άλλα όταν υπάρχει, είναι πραγματικό οχυρό».Κλείνοντας, η Δήμητρα Λιάνη είπε: «Ζω με έναν πολύ κάλο μου φίλο που είναι μονό φίλος. Δεν κάνω κάτι κακό. Είμαστε δυο άνθρωποι που ταιριάξαμε και μου συμπαραστέκεται σε όλα. Παίρνω πολύ λίγα χρήματα. Προσπαθώ να τα βολέψω με αυτά.Αυτός ήταν και ένας λόγος που συγκατοικώ με τον φίλο μου. Φοβάμαι για τον τόπο μου, τα εθνικά ζητήματα, το μέλλον της οικονομίας και τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία.Νεότερη είχα αντιμετωπίσει σεξουαλικές παρενοχλήσεις, άλλα κληρονόμησα από τον πάτερα του τον τσαμπουκά του. Σταμάτησα να κάνω σχέδια. Αφήνω τα πράγμα άπλα να έρθουν».

 

Advertisement