ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Εξοργίστηκα και αγχώθηκα»: Το ξέσπασμα της Έλενας Τζώρτζη για τη δίκη Λιγνάδη

Advertisement

Η Έλενα Τζώρτζη μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Πρωινό» με αφορμή την δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη που ξεκίνησε σήμερα και εξέφρασε την οργή της για το αίτημα του Αλέξη Κούγια να εξαιρεθούν τρεις γυναίκες από τη δίκη.

Έλενα Τζώρτζη: Η αντίδρασή της για το αίτημα του Κούγια στη δίκη Λιγνάδη

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήμουν λίγο πιο αισιόδοξη, παρότι ξέρω πως τα πράγματα είναι… στον κόσμο μας. Σήμερα εξοργίστηκα και αγχώθηκα διότι αυτό το αίτημα, το ανήκουστο αίτημα ότι δεν πρέπει να κρίνουν γυναίκες έναν άντρα. Νομίζω ότι ούτε στο Ιράν θα τολμούσαν να το εκφράσουν. Πώς θα δικάσει κάποιος έναν που είναι ίδιος;

Έχω αγχωθεί σε βαθμό κακουργήματος. Ξέρουμε όλοι, το έχουμε διαπιστώσει από την πορεία των πραγμάτων πόσο τον προφύλαξαν, πόσο τον κάλυψαν, πόσο καθυστέρησαν, πόσο δεν βρήκαν τα στοιχεία, πόσο πέταξαν τους υπολογιστές… Εξακολουθεί αυτό το πράγμα να γίνεται και στο δικαστήριο; Ήλπιζα ότι στο δικαστήριο θα πάψουμε να φοβόμαστε. Οι γυναίκες και τα παιδιά φοβόμαστε. Φοβόμαστε να βρεθούμε με έναν άνθρωπο γιατί δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση… Πρέπει κάτι να υπάρχει, κάποιος να μπορεί να το σταματήσει» ξέσπασε η Έλενα Τζώρτζη.

Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις της Έλενας Τζώρτζη:

Πηγή

Advertisement