ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Έλενα Ακρίτα: Σπάει κόκαλα η νέα της ανάρτηση για Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και 24χρονη Γεωργία

Advertisement

Μία συγκλονιστική συνέντευξη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο έδωσε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα που κατήγγειλε το βιασμό της σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Η νεαρή κοπέλα, περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλα όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ.

Η κοπέλα βγήκε με το όνομα και το πρόσωπό της δημόσια για να δώσει η ίδια θάρρος και σε άλλες κοπέλες που έχουν υποστεί βιασμό και κακοποιητικές συμπεριφορές. Δεν όμως λίγοι εκείνοι που σχολίασαν την επιλογή της να μιλήσει στον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Μία ανάρτηση που τσακίζει κόκαλα έκανε επί αυτού η Έλενα Ακρίτα.

«Εσείς που ξινίζετε γιατί η 24χρονη έδωσε συνέντευξη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και «αποσύρετε τη στήριξη σας στο θύμα» λες και κάποιος χ@στηκε, την επόμενη φορά να πείτε στο θύμα τι να φοράει στη συνέντευξη, να μη βάλει μίνι και τί να πει ακριβώς όμως. Και λίστα δημοσιογράφων να της δώσετε σε ποιον θα μιλάει και ποιον όχι. Το γεγονός ότι αυτή η συνέντευξη είναι μια ασπίδα που προστατεύει την Γ. από απειλές ισχυρών ούτε που σας πέρασε από το μυαλό; Βρε δεν μας παρατάτε λέω εγώ. Που θα βάλετε αστερίσκους στην αλληλεγγύη σε θύμα βιασμού.

Κοριτσάρα μου, είμαστε μαζί σου» σημείωσε η Έλενα Ακρίτα.

Η ανάρτησή της όπως ήταν λογικό έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα και όχι μόνο. Μέσα σε λίγες ώρες είχε συγκεντρώσει πάνω από 14.000 likes αλλά και 349 κοινοποιήσεις.

Advertisement