ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Έλενα Κρεμλίδου: “Μου έστειλαν την φωτογραφία και σκέφτηκα να αυτοκτονήσω όταν άκουσα τι μου ζήτησαν”

Advertisement

Η Έλενα Κρεμλίδου μίλησε για την προσωπική υπόθεση εκβιασμού στο διαδίκτυο, με φωτογραφίες της που διέρρευσαν, με αφορμή τις υποθέσεις γυναικών που βλέπουν να δημοσιεύονται βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Η νεαρή influencer απευθυνόμενη σε γυναίκες που έχουν πέσει θύματα, υπογραμμίζει για τη δική της υπόθεση εκβιασμού «τρέχω ακόμα με τη Δίωξη και έχω κάνει μηνύσεις για φωτογραφίες στις οποίες όντως ήμουν εγώ, γιατί όντως τρέχω δικαστικά. Όταν με πρωτοαπείλησαν – γιατί μου έστειλαν την πρώτη φωτογραφία, εγώ είχα ξεχάσει ότι υπάρχει αυτή η φωτογραφία – μου την στέλνουν και μου λένε «ή μας στέλνεις άλλη ή από αύριο αυτή η φωτογραφία θα κυκλοφορήσει παντού».

Η Έλενα Κρεμλίδου σκέφτηκε να δώσει τέρμα στη ζωή της

Και συμπληρώνει η Έλενα Κρεμλίδου «με το που λαμβάνω αυτό το μήνυμα από ένα fake προφίλ, εννοείται χωρίς καθόλου followers, χωρίς τίποτα, το πρώτο πράγμα που αισθάνθηκα ήταν ντροπή, ήταν ένα μούδιασμα, ήμουν στην κουζίνα μου και η πρώτη μου σκέψη ήταν να πηδήξω από τον τέταρτο. Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν το έκανα, γιατί πιστέψτε με τότε ήταν πολύ πιο εύκολο. Η Έλενα που ήμουν τότε ήταν μία άλλη Έλενα, όχι τόσο δυναμική, όχι τόσο ορθολογίστρια και σίγουρα όχι με αυτή την αυτοπεποίθηση που έχω τώρα».

Όσον αφορά τα συναισθήματά της, η πρώην παίκτρια του survivor επεσήμανε «ντράπηκα, είπα πώς θα αντικρίσω τους γονείς μου στα μάτια, όλοι θα το ξέρουν, θα βγω έξω και ούτε σούπερ μάρκετ δεν θα μπορώ να πάω, θα το ξέρουν, θα με κοιτάνε. Άδειασέ τα, μωρό μου, όλα αυτά από το κεφάλι σου, δεν θα έπρεπε καν να ντρέπεσαι. Κατ’ αρχή γιατί επιλέγεις να κάνεις σεξ (…) Δεν πρέπει να ντρέπεσαι ούτε για τις επιλογές σου, ούτε για το σεξ που έκανες, ούτε για τις φωτογραφίες που έστειλες, ούτε για το βίντεο που επέτρεψες να τραβηχτεί, αλλά όχι να δημοσιευτεί, ούτε για το βίντεο που δεν ήξερες ότι τραβήχτηκε και δημοσιεύτηκε, ούτε για το κορμί σου, ούτε για τίποτα. Αυτός που θα έπρεπε να ντρέπεται είναι αυτός που εκμεταλλεύτηκε όλα αυτά που του έδωσες γιατί ψυχικά είναι ασταθής, είτε επειδή πίστεψε πως με αυτόν τον τρόπο θα σε ξεφτιλίσει – και επαναλαμβάνω, εσύ δεν ξεφτιλίστηκες, ούτε ξεφτιλίζεσαι – και αυτός που θα έπρεπε να ντρέπεται είναι αυτός ο οποίος για την ευχαρίστηση της στιγμής; Για θετικά σχόλια από άλλους; Δεν ξέρω τους λόγους για τους οποίους το έκανε, το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτός θα έπρεπε να ντρέπεται, και όχι εσύ».

Σχετικά με τα fake βίντεο που κυκλοφορούν με δήθεν προσωπικές της στιγμές, η Έλενα Κρεμλίδου σημείωσε «ςς πούμε ότι εγώ ήμουν αυτή η κοπέλα σε όλα αυτά τα βίντεο. Όλοι όσοι βλέπετε αυτά τα βίντεο, τα αναμεταδίδετε, έρχεστε σε οργασμό, κάνετε οτιδήποτε με αυτά τα βίντεο «ξέροντας» ότι είμαι εγώ και προφανώς, για να μην το διατυμπανίζω – με το «εγώ» βάζω όλες τις κοπέλες μέσα, γιατί δεν είμαι εγώ σε αυτά τα βίντεο – βλέπετε αυτά τα βίντεο και παίρνετε ευχαρίστηση;».

Το ξέσπασμα της Έλενας Κρεμλίδου για όσους βλέπουν και αναμεταδίδουν τα βίντεο

Αναφερόμενη σε όσους διαδίδουν πορνογραφικό υλικό που είναι προϊόν υποκλοπής, τόνισε «βλέποντας ένα βίντεο μιας κοπέλας, η οποία προφανώς δεν θέλει αυτό το βίντεο να έρθει στα χέρια μας, κι εμείς το έχουμε στα χέρια μας και το αναμεταδίδουμε πολλές φορές, τι κερδίζουμε; Ακόμα και εν γνώσει της να γύρισε αυτό το βίντεο η κοπέλα, πολύ πιθανό να το γύρισε μόνο για τον σύντροφό της. Αντίστοιχα και οι φωτογραφίες. Κατά 99% αυτές οι φωτογραφίες ήταν για να τις δει ο σύντροφος ή αυτός που της ζήτησε».

Τέλος, η Έλενα Κρεμλίδου αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν να θέλουν ορισμένοι να αυτοϊκανοποιηθούν με ένα τέτοιο βίντεο, λέγοντας «είσαι συνένοχος (…) Γιατί είμαι σίγουρη ότι πολλοί από όσους έχετε δει αυτά τα τρία βιντεάκια, βλέπετε αυτό το βίντεο τώρα, επειδή ο τίτλος θα είναι πολύ clickbait. Κι επίτηδες θέλω να είναι πολύ clickbait για να ακούσετε αυτά τα λόγια όλοι εσείς. Δεν έχω κάτι να ντραπώ ούτε για βίντεο, ούτε για τις φωτογραφίες μου, ούτε για τη σεξουαλικότητά μου. Αν κάποιος θα έπρεπε να ντρέπεται είσαι εσύ που αναμεταδίδεις αυτά τα βίντεο, που τα βλέπεις και έρχεσαι σε ευχαρίστηση, που τα ψάχνεις αυτά τα βίντεο, όχι εγώ».

Πηγή

Advertisement