ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ελεονώρα Μελέτη: «Ταυτίζομαι με τη Μαρία Σολωμού»

Advertisement

Η πρόσφατη αντίδραση της Μαρίας Σολωμού σε ρεπόρτερ, είναι ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν περισσότερο αυτές τις μέρες στις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε το δικό της σχόλιο, μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει «MEGΑ Καλημέρα» και τόνισε πως ταυτίζεται με την ηθοποιό.

«Δεν με ενοχλεί καθόλου που η Μαρία Σολωμού αντέδρασε έτσι. Θεωρώ ότι είναι μία φυσιολογική αντίδραση ενός ανθρώπου. Ταυτίζομαι με τη Μαρία. Κι εγώ σε προσωπικές μου στιγμές άμα τσαντιστώ ή κάτι με εκνευρίζει το έχω εύκολο. Είναι βίωμα, είναι χαρακτηριστικό των ανθρώπων να είναι πιο εκδηλωτικοί και λίγο αθυρόστομοι. Κάποιοι λένε ότι είναι σύμπτωμα ευφυίας» είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη για τη Μαρία Σολωμού.

Στη συνέχεια των όσων ανέφερε, πρόσθεσε ακόμη ότι: «Δεν με ενοχλεί, πραγματικά. Ίσως επειδή είναι μία έμπειρη γυναίκα και εξοικειωμένη με τις κάμερες, περίμενα να στρίψει το αυτοκίνητο».

Η έντονη αντίδραση της Μαρίας Σολωμού

Η Μαρία Σολωμού εθεάθη πριν από λίγες μέρες στις πρόβες για τα MadWalk. Ανάμεσα στα τηλεοπτικά συνεργεία που έδωσαν το «παρών» ήταν και η κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα», με τον ρεπόρτερ της εκπομπής να θέλει κάποιες δηλώσεις από την ηθοποιό σχετικά με τον Mente Fuerte.

Η Μαρία Σολωμού δεν θέλησε να προχωρήσει σε καμία δήλωση, αποφεύγοντας τον δημοσιογράφο, ενώ δεν έκρυψε την έντονη αντίδρασή της. «Θα σας δούμε με τον Mente;» ήταν μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκε. «Έλα ρε πο@@στη μου» φαίνεται να απαντά ενοχλημένη μέσα από το αυτοκίνητο.

Πηγή

 

Advertisement