ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «10 εντελώς άκυρα πράγματα που έλεγα και πίστευα πριν κάνω παιδιά»

Advertisement

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με δηλώσεις της, αναφέρθηκε στην περίοδο της ζωής της, όπου δεν είχε αποκτήσει παιδιά. Έτσι, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αναφέρθηκε σε 10 άκυρα πράγματα που πίστευε εκείνη την εποχή.

Αναλυτικά: 1. Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Δεν προλαβαίνω να φτιάξω τα νύχια μου»

«Δεν προλαβαίνω να φτιάξω τα νύχια μου, δεν προλαβαίνω να δω μια παλιά μου συμμαθήτρια, δεν προλαβαίνω να πάω στον ορθοπεδικό, δεν προλαβαίνω να βγω για ψώνια, δεν προλαβαίνω να βάλω πλυντήριο – γενικώς μην το ψάχνεις, έχω περάσει σχεδόν όλη την ενήλικη ζωή μου να νομίζω πως δεν έχω καθόλου, μα καθόλου χρόνο. Και όλα αυτά τα έλεγα έχοντας μια (1) δουλειά, κανέναν (0) σύζυγο και καθόλου (0) παιδιά. Ε, τώρα που το πρόγραμμά μου είναι αντικειμενικά λιγάαααακι πιο φορτωμένο θα σου πω πως υπάρχει χρόνος για όλα – αρκεί να είναι αρκετά ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων (τα νύχια μου, ας πούμε, εξακολουθούν να είναι χάλια. Την παλιά συμμαθήτρια την βλέπω μέσω facebook. Το αυχενικό όσο πάει και χειροτερεύει».

2. «Να φύγει νωρίτερα από το γραφείο να πάει στα παιδιά της; Κι εμείς έχουμε προσωπική ζωή, αλλά η δουλειά είναι δουλειά, έλεγε ο 25χρονος εαυτός μου»

«…με τις ανύπαρκτες οικογενειακές υποχρεώσεις για τις 35χρονες συναδέλφους με τα 1,2 ή και παραπάνω παιδιά που ήθελαν να φύγουν κατά τις 6 το απόγευμα (αν είναι δυνατόν, τόσο νωρίς;) από την εταιρία. Και όσο σκέφτομαι τώρα, τις φατσούλες της Ισαβέλλας και της Βικτώριας, πώς ξεροσταλιάζουν στο τζάμι εκεί γύρω στις 5 που επιστρέφω (είμαι τυχερή εργαζόμενη, να τα λέμε κι αυτά) για να δουν το αυτοκίνητό μου να μπαίνει στο πάρκινγκ, το μόνο που θέλω να πω είναι: Γιώτα, Ηρώ, Μαίρη, ειλικρινά, συγγνώμη».

3. «Κι εγώ τη δουλειά, την πονάω»

«Σαν να είναι το παιδί μου. Ναι, εντάξει, κουκλίτσα μου, κελάηδα».

4. Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Μερικές όταν γίνονται μάνες παραμελούν τον εαυτό τους»

«Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Ήρθε μια μέρα το 2017 που αντίκρισα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και ήμουν παχιά, άλουστη, αξύριστη, με μάτια πιο μαύρα από των KISS από το ξενύχτι και με λεκέδες από μητρικό γάλα επάνω στο άθλιο ξεχειλωμένο διαφημιστικό t-shirt. Ε, και κατάλαβα».

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «10 εντελώς άκυρα πράγματα που έλεγα και πίστευα πριν κάνω παιδιά» - Εικόνα 1

5. «Θα προσέχω τι τρώω στην εγκυμοσύνη»

«θα γεννήσω φυσιολογικά, θα θηλάσω ένα τρίμηνο, θα γυρίσω στη δουλειά μετά από κανά χρόνο. Πήρα 30 κιλά, γέννησα με καισαρική, θήλασα περισσότερο από ένα χρόνο, γύρισα στη δουλειά μετά από 40 μέρες. Γενικώς, αφού βλέπεις, δεν το ‘χεις με το planning, άστο ρε παιδί μου».

6. «Τα δικά μου παιδιά δεν θα τσιρίζουν στα σούπερ μάρκετ»

«Καλά τα έλεγα, τα δικά μου παιδιά είναι από εκείνα που τσιρίζουν παντού».

7. Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Τα παιδιά μου, δεν θα τρώνε αηδίες»

«Κρύψε, Ισαβέλλα παιδί μου, τα αρκουδοζελεδάκια, μην σε δει ο Παλιός Εαυτός μου και μας δείρει και τις δύο».

8. «Μα γιατί μερικές μανάδες γκρινιάζουν πως είναι άυπνες;»

«Γιατί δεν τα αφήνουν να κλάψουν λίγο και μετά να το βουλώσουν»; Μήπως να το βουλώσεις εσύ λίγο γιατί δεν έχεις ΙΔΕΑ για τι πράγμα μιλάς;».

9. «Είμαι τόσο κουρασμένη»

«Χαχαχαχαχαχα».

10. Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Δεν νομίζω πως μπορώ να αγαπήσω κανέναν περισσότερο από τον εαυτό μου»

«Παλιέ μου εαυτέ, σου στέλνω τα φιλιά μου, πανευτυχής από τη θέση νούμερο 3».

 

Advertisement