ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

O Έλληνας καλλιτέχνης που φτιάχνει μουσικά όργανα και διακοσμητικά από άχρηστα πράγματα!

Advertisement

O Σωτήρης Σκανδαλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980 και ξεκίνησα να κάνει διάφορες κατασκευές από άχρηστα με το όνομα Scrap Revival.

Πολύ σύντομα κατάλαβε ότι μπορούσε να δημιουργήσει κάτι νέο από διάφορα παλιά και άχρηστα πράγματα και να τους δώσει μια νέα αξία.

Χαρίζει συνήθως τις δημιουργίες του σε φίλους αλλά επίσης τις πουλήσει σε ανθρώπους που αναζητούν κάτι μοναδικό και διαφορετικό.

Σίγουρα είναι μια όμορφη προσπάθεια ανακύκλωσης και μια πολύ δημιουργική ασχολία!

Η φωτογραφική συλλογή που ακολουθεί δείχνει μερικές από τις δουλειές του όπως διακοσμητικά χώρου αλλά και τα πολύ μοναδικά μουσικά όργανα!

O Έλληνας καλλιτέχνης που φτιάχνει μουσικά όργανα και διακοσμητικά από άχρηστα πράγματα! - Εικόνα 1 O Έλληνας καλλιτέχνης που φτιάχνει μουσικά όργανα και διακοσμητικά από άχρηστα πράγματα! - Εικόνα 2 O Έλληνας καλλιτέχνης που φτιάχνει μουσικά όργανα και διακοσμητικά από άχρηστα πράγματα! - Εικόνα 3 O Έλληνας καλλιτέχνης που φτιάχνει μουσικά όργανα και διακοσμητικά από άχρηστα πράγματα! - Εικόνα 4 O Έλληνας καλλιτέχνης που φτιάχνει μουσικά όργανα και διακοσμητικά από άχρηστα πράγματα! - Εικόνα 5 O Έλληνας καλλιτέχνης που φτιάχνει μουσικά όργανα και διακοσμητικά από άχρηστα πράγματα! - Εικόνα 6 O Έλληνας καλλιτέχνης που φτιάχνει μουσικά όργανα και διακοσμητικά από άχρηστα πράγματα! - Εικόνα 7 O Έλληνας καλλιτέχνης που φτιάχνει μουσικά όργανα και διακοσμητικά από άχρηστα πράγματα! - Εικόνα 8 O Έλληνας καλλιτέχνης που φτιάχνει μουσικά όργανα και διακοσμητικά από άχρηστα πράγματα! - Εικόνα 9 O Έλληνας καλλιτέχνης που φτιάχνει μουσικά όργανα και διακοσμητικά από άχρηστα πράγματα! - Εικόνα 10

Πηγή

Advertisement