ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το ελληνικό πέτρινο ξενοδοχείο που διεκδικεί την κορυφή του κόσμου

Advertisement

Το Aristi Mountain Resort + Villas αποτελεί πρεσβευτή του ελληνικού ορεινού τουρισμού καθώς από το 2016 και μετά συγκαταλέγεται στα National Geographic, Unique Lodges of the World

Το Aristi Mountain Resort + Villas στο πανέμορφο Ζαγόρι της Ηπείρου είναι υποψήφιο, στα World Travel Awards 2017, στην κατηγορία World’s Leading Eco-Lodge 2017.

Το ελληνικό πέτρινο ξενοδοχείο που διεκδικεί την κορυφή του κόσμου - Εικόνα 3

Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσα από μια διαδικασία, στην οποία συμμετέχει και το κοινό, σε όλες τις χώρες του κόσμου και ολοκληρώνεται στις 30 Οκτωβρίου.

Το ελληνικό πέτρινο ξενοδοχείο που διεκδικεί την κορυφή του κόσμου - Εικόνα 5

Το ξενοδοχείο αποτελεί πρεσβευτή του ελληνικού ορεινού τουρισμού καθώς από το 2016 και μετά από μια μεγάλη διαδικασία ελέγχων και πιστοποιήσεων, συγκαταλέγεται στα National Geographic, Unique Lodges of the World, στα οποία μετέχουν μοναδικά καταλύματα ανά τον κόσμο που ενσαρκώνουν τις υψηλές αξίες του National Geographic υποστηρίζοντας και αναδεικνύοντας καινοτόμες προσεγγίσεις για την αειφορία και δεσμεύσεις για την προστασία της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς.

Το ελληνικό πέτρινο ξενοδοχείο που διεκδικεί την κορυφή του κόσμου - Εικόνα 7

Σε αυτή την προσπάθεια για διάκριση, ανάμεσα σε 12 αναγνωρισμένες ξενοδοχειακές μονάδες σε εξωτικούς για τους Έλληνες προορισμούς ανά τoν κόσμο, από χώρες όπως η Νότια Αφρική, η Κένυα, η Νικαράγουα, ο Ισημερινός, η Αυστραλία και η Σρι Λανκα το Mountain Resort & Villas, αποτελεί το μοναδικό Ευρωπαϊκό ξενοδοχείο ανάμεσα σε αυτά υποψήφιο για το βραβείο World’s Leading Eco-Lodge .

Το ελληνικό πέτρινο ξενοδοχείο που διεκδικεί την κορυφή του κόσμου - Εικόνα 9

Ο συνδυασμός παραδοσιακής αρχιτεκτονικής και πολυτέλειας, η σύνδεση του ξενοδοχείου με το φυσικό περιβάλλον του Ζαγορίου καθώς και η δημιουργία εμπειριών για τους επισκέπτες με επίκεντρο τις δραστηριότητες στο βουνό, έχουν αναδείξει το ξενοδοχείο ως παγκόσμιο ορεινό προορισμό.

Το ελληνικό πέτρινο ξενοδοχείο που διεκδικεί την κορυφή του κόσμου - Εικόνα 11

To Aristi Mountain Resort & Villas αποτελεί ένα σύμπλεγμα πέτρινων μονάδων, τα οποία διαθέτουν 24 δωμάτια, σουίτες και βίλες, κτισμένα αμφιθεατρικά στο ομορφότερο και πιο ψηλό σημείο του γραφικού χωριού Αρίστη στο Δυτικό Ζαγόρι, με θέα τους Πύργους της Αστράκας και την χαράδρα του Βίκου.

Το ελληνικό πέτρινο ξενοδοχείο που διεκδικεί την κορυφή του κόσμου - Εικόνα 13

Το ξενοδοχείο ιδρύθηκε με στόχο να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες, μέσα από διαφορετικές δραστηριότητες στο ξεχωριστό ορεινό φυσικό περιβάλλον, απολαμβάνοντας την πολυτέλεια των ευρύχωρων δωματίων και των λειτουργικών και καλαίσθητων εγκαταστάσεων.

Το ελληνικό πέτρινο ξενοδοχείο που διεκδικεί την κορυφή του κόσμου - Εικόνα 15

Η αρχιτεκτονική των κτιρίων ενσωματώνεται αρμονικά με το περιβάλλον, με τον ιδιαίτερο εσωτερικό σχεδιασμό των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων υψηλής αισθητικής για την περιοχή.

Το ελληνικό πέτρινο ξενοδοχείο που διεκδικεί την κορυφή του κόσμου - Εικόνα 17

Ακολουθώντας το μοτίβο της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής που τηρείται στα Ζαγοροχώρια υπηρετεί όλες τις ανάγκες και επιθυμίες των επισκεπτών για χαλάρωση και σωματική ευεξία.

Το ελληνικό πέτρινο ξενοδοχείο που διεκδικεί την κορυφή του κόσμου - Εικόνα 19

Μπορείτε να στηρίξετε την ανάδειξη του κορυφαίου ελληνικού ορεινού ξενοδοχείου Aristi Mountain Resort & Villas σε παγκόσμιο επίπεδο, με την ψήφο σας στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού World’s Leading Eco-Lodge .

Το ελληνικό πέτρινο ξενοδοχείο που διεκδικεί την κορυφή του κόσμου - Εικόνα 21 Το ελληνικό πέτρινο ξενοδοχείο που διεκδικεί την κορυφή του κόσμου - Εικόνα 23

Το ελληνικό πέτρινο ξενοδοχείο που διεκδικεί την κορυφή του κόσμου - Εικόνα 25 Το ελληνικό πέτρινο ξενοδοχείο που διεκδικεί την κορυφή του κόσμου - Εικόνα 27

Το ελληνικό πέτρινο ξενοδοχείο που διεκδικεί την κορυφή του κόσμου - Εικόνα 29

Πηγή

Advertisement