ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Με εμφανή τα σημάδια των πλαστικών: Η καλλovή Ίνα Λαζοπούλου σε σπάνια εμφάνιση 10 χρόνια μετά την εξαφάνισή της

Advertisement

Εξίσου εντυπωσιακή με μικρές αλλαγές εμφανίστηκε η Ίνα Λαζοπούλου, το καταξιωμένο μοντέλο και sex symbol της δεκαετίας του ’90.

Η ίδια ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και έκανε πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες για λογαριασμό γνωστών σχεδιαστών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μάλιστα, έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές για εξώφυλλα γνωστών περιοδικών και τις περισσότερες φορές δεν άφηνε πολλά στην αντρική φαντασία.

Η τηλεόραση μπήκε στη ζωή της και τελικά κατάφερε να την κερδίσει, αλλά το 2000 αποφάσισε να κάνει ένα μικρό πέρασμα από το τραγούδι.

Τα τελευταία χρόνια, η Ίνα Λαζοπούλου αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, ενώ μέσα από το Instagram συχνά μαθαίνουμε πράγματα για την προσωπική της ζωή και οι followers της σπεύδουν να της σχολιάσουν και φυσικά να της κάνουν like.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ίνα Λαζοπούλου στη Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια της βόλτας της όπου είχε πάει να κάνει τις αγορές της.

Ντυμένη casual, με εμφανή τα σημάδια των πλαστικών επεμβάσεων, δεν θα μπορούσε να μην μαγνητίσει τα βλέμματα. Όπως θα δείτε, μπορεί να έχει αλλάξει λίγο, αλλά παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή.

Δείτε πώς είναι σήμερα

Με εμφανή τα σημάδια των πλαστικών: Η καλλovή Ίνα Λαζοπούλου σε σπάνια εμφάνιση 10 χρόνια μετά την εξαφάνισή της - Εικόνα 1

 

Advertisement