ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ένας άντρας και μία γυναίκα, φίλοι της Τούνη: Οι κρυφοί διαχειριστές του λογαριασμού της Σούλας Γκλάμορους

Advertisement

Ο «Μικρός Πριγκιπάκος» έδωσε στεγνά την φίλη και τον φίλο της Τούνη που κρύβονται πίσω από τον λογαριασμό «Σούλα Γκλάμορους»

Ο Ηλίας Γκιώνης που τον τελευταίο καιρό έχει έρθει στο προσκήνιο με τις αποκαλύψεις του τόσο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο όσο και για τον βιασμό της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη πριν από λίγες ώρες προχώρησε σε ένα απίστευτο expose του δημοφιλούς account της Σούλας Γκλάμορους αποκαλύπτοντας την ταυτότητα των ανθρώπων που διαχειρίζονται το συγκεκριμένο προφίλ και δημοσιοποιώντας μηνύματα που λαμβάνει σχετικά με τη δράση του εν λόγω account τα τελευταία χρόνια.

Όπως όλοι θυμόμαστε, η Σούλα Γκλάμορους έγινε γνωστή μέσα από τα σχόλιά της για τον πρώτο κύκλο του «My Style Rocks» στο οποίο συμμετείχε η άγνωστη τότε Ιωάννα Τούνη. Σύμφωνα με όσα δημοσίευσε η Γκιώνης, η Soula ήταν «φίλη» της Τούνη και αυτός ήταν και ο λόγος που είχε ξεκινήσει τεράστιο διαδικτυακό πόλεμο στην επίσης διαγωνιζόμενη Σοφία Λεοντίτση -που δεν άντεχε ούτε να… βλέπει την ξανθιά instagrammer- στην οποία η Τούνη είχε πει το αξέχαστο «δίπλα στην πατσαβούρα ταιριάζεις τέλεια»

Όπως διαβάζουμε στα stories του «Μικρού Πριγκιπάκου», το προφίλ αυτό έχει πολλές φορές αλλάξει χέρια και «πουλήσει» θέματα σε δημοσιογράφους, ενώ δύο φέρονται να είναι τα πρόσωπα που το δημιούργησαν και εξακολουθούν να το «τρέχουν». Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα, των οποίων τα ονόματα έδωσε στη δημοσιότητα ο Ηλίας Γκιώνης και μαζί μ’ αυτά τα προφίλ τους στα social media…

Οι αναρτήσεις του Ηλία Γκιώνη για την Σούλα Γκλάμορους :

Ένας άντρας και μία γυναίκα, φίλοι της Τούνη: Οι κρυφοί διαχειριστές του λογαριασμού της Σούλας Γκλάμορους - Εικόνα 1

Ένας άντρας και μία γυναίκα, φίλοι της Τούνη: Οι κρυφοί διαχειριστές του λογαριασμού της Σούλας Γκλάμορους - Εικόνα 2

Ένας άντρας και μία γυναίκα, φίλοι της Τούνη: Οι κρυφοί διαχειριστές του λογαριασμού της Σούλας Γκλάμορους - Εικόνα 3

Ένας άντρας και μία γυναίκα, φίλοι της Τούνη: Οι κρυφοί διαχειριστές του λογαριασμού της Σούλας Γκλάμορους - Εικόνα 4

Να υπενθυμίσουμε πως η ίδια σε συνέντευξή της στο Playboy ανέφερε ήταν απλά μια χωρισμένη πληγωμένη κοπέλα που ήθελα να βρίσει χωρίς να ανεβάζει στάτους στο Facebook. «Πιστεύω επειδή έχω άμεση επαφή με το κοινό μου και κοιτάζω τι μου λένε να βλέπω τι κουτσομπολιό θέλουν να μάθουν και τι τους ενδιαφέρει κυρίως. Αλλά και επειδή είμαι και το πρώτο πρότζεκτ που το έκανε αυτό στο ελληνικό Instagram», σχολίασε για την επιτυχία της.

Όσο για το ποια Ελληνίδα θαυμάζει; Αυτή δεν είναι άλλη από την Ελένη Φουρέιρα. «Είναι αμοιβαία φουλ η ανάγκη, μιας και εγώ τους έχω ανάγκη για το προφίλ μου αλλά και για αυτούς μιας και η Σούλα ό,τι αποθεώνει αποθεώνεται. Το πρόσωπο που θαυμάζω και θα θαυμάζω είναι η Ελένη Φουρέιρα», είπε στην ίδια συνέντευξη.

Πηγή

Advertisement