ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ένας κουρέας κουρεύει δωρεάν τα παιδιά. Αλλά υπό μια προϋπόθεση..

Advertisement

Στις 8 του Αυγούστου, ο κουρέας Κόρτνει Χόλμς πήρε μια πολύ σημαντική απόφαση στη ζωή του. Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης κατά την οποία οργανώσεις και κοινοτικοί εταίροι προσφέρουν την βοήθεια τους στα παιδιά που ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο σχολείο, ο Χόλμς αποφάσισε να προσφέρει και αυτός τη βοήθεια του με τον τρόπο που μόνο αυτός γνωρίζει.

Αποφάσισε να κουρεύει τα παιδιά εντελώς δωρεάν. Ένας κουρέας κουρεύει δωρεάν τα παιδιά. Αλλά υπό μια προϋπόθεση.. - Εικόνα 3 Θέτει όμως μια προϋπόθεση: Τα παιδιά θα πρέπει πρώτα να του διαβάζουν μια ιστορία πριν αποκτήσουν το δωρεάν κούρεμα. Ο Χόλμς θέλει αυτό ακριβώς… μόνο λόγια και όχι χρήματα!

Ο Χόλμς δήλωσε στην Telegraph Herald ότι με αυτή του την κίνηση προσπαθεί να προτρέψει τα παιδιά να μάθουν να διαβάζουν.

«Θέλω μόνο να βοηθήσω τα παιδιά, να βοηθήσω την κοινότητα και να βεβαιωθώ ότι τα παιδιά είναι σε θέση να διαβάσουν ένα βιβλίο. Μετά θα αποκτήσουν και ένα ωραίο κούρεμα για το σχολείο», είπε. Τι εξαιρετική χειρονομία! Ανταλλαγή μια ιστορίας για ένα κούρεμα.. Ακούγεται μικρό αλλά αν προτρέψει έστω και ένα παιδί να μελετήσει περισσότερο, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ μεγαλύτερο.

 

Advertisement