ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Έπιασαν αυτή τη μικρούλα να φέρνει μέσα στο σπίτι μια αγελάδα και δικαιολογήθηκε με την πιο ευρηματική δικαιολογία(video)

Advertisement

Τα παιδιά κρύβουν πάντα εκπλήξεις και πολλές φορές μας φτάνουν στα άκρα. Συχνά αποφεύγουν την τιμωρία κυρίως γιατί είναι αθώα και δεν έχουν πείρα στην ζωή. Έτσι όταν ένα μικρό κοριτσάκι αποφάσισε να φέρει μέσα στο σπίτι την αγαπημένη του αγελάδα, το θεώρησε πολύ φυσικό. Στο κάτω κάτω έκανε πολύ κρύο έξω. Ωστόσο, η μητέρα του έπαθε σοκ όταν είδε την μεγάλη αγελάδα να μασάει σανό και να είναι ξαπλωμένη στο πάτωμα του σπιτιού της.

Αντί βέβαια να φωνάξει ή να βγάλει την αγελάδα έξω με το ζόρι, η γυναίκα έβγαλε βίντεο το όλο συμβάν και προσπάθησε να μάθει την αλήθεια από την μικρή. Αυτή στην αρχή είπε ψέμματα πως η αγελάδα μπήκε μέσα μόνη της και δεν την είδε, αλλά όταν κατάλαβε πως η μαμά της δεν το πίστεψε τότε της είπε πως η αγελάδα λέρωσε μέσα στο σπίτι  αλλά αυτή τα καθάρισε και γενικά τα έχει όλα υπό έλεγχο και η μαμά της δεν θα πρέπει να ανησυχεί για μια μικρή, ευγενική αγελάδα.

΄Όλη την ώρα η αγελάδα καθόταν ήσυχα πάνω στο χαλί, δίπλα στον σκύλο. Φαίνεται πως δεν ήταν η πρώτη φορά που η αγελάδα έμπαινε μέσα,  αλλά ίσως ήταν η πρώτη φορά που πιάστηκε το κοριτσάκι επί τόπου.

Το καλύτερο μέρος του βίντεο είναι  όταν το πεντάχρονο κοριτσάκι κουλουριάζεται δίπλα στην αγελάδα και την χαϊδεύει, ακουμπάει το κεφάλι πάνω της και τελικά παίρνει το κεφάλι της αγελάδας αγκαλιά. Κάθεται έτσι αρκετά λεπτά και συνομιλεί με την μητέρα, που βλέποντας  πόσο γλυκιές είναι αυτές οι στιγμές, απλά μιλάει με την κόρη της και το απολαμβάνει.

Η αγελάδα αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά της μικρής και η μητέρα δεν μπορεί να σταματήσει να γελάει, ξεχνώντας ότι υπήρχε μια αγελάδα στο δωμάτιο.

Κάποια πράγματα είναι πολύτιμα για να τα προσπεράσει κανείς. Όπως όταν η πεντάχρονη κόρη σου, βάλει μέσα στο σπίτι την αγελάδα,κουλουριαστεί κοντά της και η αγελάδα αποκοιμηθεί.

Δείτε το βίντεο. Ίσως θυμηθείτε και εσείς πράγματα που κάνατε σαν παιδιά.

Πηγή

Advertisement