ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Έρανος για τη μικρή Νεφέλη που παρασύρθηκε από το ΙΧ του πατέρα της – Η επιθυμία της οικογένειας

Advertisement

Έρανο πραγματοποιεί η οικογένεια της μικρής Νεφέλης, την οποία χτύπησε ο πατέρας της με το αυτοκίνητό του καθώς προσπαθούσε να ξεπαρκάρει, τον περασμένο Ιούνιο στο χωριό Μεσημέρι της Θεσσαλονίκης.

Εδώ και 38 ημέρες το δύο ετών κοριτσάκι βρίσκεται πλέον στην ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης με πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Όλες οι προβλέψεις ήταν απαισιόδοξες για το κοριτσάκι.

Όμως με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών η Νεφέλη ξεκίνησε να αναπνέει μόνη της, χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Η οικογένεια ξεκίνησε έναν τιτάνιο αγώνα για να συγκεντρώσει χρήματα που χρειάζονται για την αποκατάστασή της. Την περασμένη Παρασκευή η Νεφέλη έκανε χειρουργείο για να τοποθετηθεί βαλβίδα στο κεφαλάκι της. Το κόστος της αποθεραπείας της μικρούλας όμως είναι υπέρογκο. Η οικογένεια αναζητά την καλύτερη δυνατή θεραπεία για την, ούτε 2 ετών, κορούλα τους και στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάποιο κέντρο που μπορεί να αναλάβει ένα τόσο μικρό παιδάκι γι αυτό και η οικογένεια με την βοήθεια όλων θα προσπαθήσει να μεταβεί σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία.

Οποίος θέλει και μπορεί να βοηθήσει μπορεί να κάνει κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς:

ALPHA BANK

IBAN: GR9401407010701002002029468

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ γιατί χρειάζονται τα στοιχεία των δωρητών για τις αποδείξεις που πρέπει να γράψουν. PayPal

https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό:

IBAN: GR9401407010701002002029468 BENEFICIAR: CHILD ́ S HAPPINESS BIC: CRBAGRAA BRAND’S NAME: 701 ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki REFERENCE : Donation by + your full name

 

Advertisement