ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Εταιρεία κατασκευάζει κρεβάτια με ειδικό χώρο για το κατοικίδιο σας!

Advertisement

Ο ύπνος στο ίδιο κρεβάτι με το κατοικίδιο σας μπορεί να είναι γλυκός, αλλά τις περισσότερες καθόλου ξεκούραστος. Ειδικά αν το κατοικίδιο σας είναι μεγαλόσωμο και παιχνιδιάρικο.

Η εταιρεία Colchão Inteligente Postural έρχεται για να διορθώσει αυτό το πρόβλημα. Επιτρέπει στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων να μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι με τα ζώα τους, χωρίς να χρειάζεται να διαταράσσουν τον ύπνο τους. Εταιρεία κατασκευάζει κρεβάτια με ειδικό χώρο για το κατοικίδιο σας! - Εικόνα 1 Η βάση του κρεβατιού της εταιρείας από την Βραζιλία περιέχει μια αφαιρούμενη κουκέτα που μπορεί να χρησιμεύσει ως κρεβάτι κατοικίδιου ζώου.

Εταιρεία κατασκευάζει κρεβάτια με ειδικό χώρο για το κατοικίδιο σας! - Εικόνα 3

Ο διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Filipe Machado Guterson δήλωσε στο ABC News ότι η κουκέτα μπορεί να γίνει όσο μεγάλη επιθυμεί ο πελάτης ανάλογα φυσικά με το μέγεθος του κατοικιδίου του. Εταιρεία κατασκευάζει κρεβάτια με ειδικό χώρο για το κατοικίδιο σας! - Εικόνα 5 Το κουτί, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ινοσανίδες μέσης πυκνότητας και επικαλυμμένο με ύφασμα, μπορεί να αφαιρεθεί και να καθαριστεί με ένα υγρό πανί, σύμφωνα με τη σελίδα της Colchão Inteligente στο Facebook. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν να προσθέσουν και μια κουρτίνα, η οποία μπορεί επίσης να αφαιρεθεί και να καθαριστεί. Ο Guterson δημιούργησε το πρώτο κρεβάτι για ιδιοκτήτη και κατοικίδιο ζώο το 2013 μετά από αίτημα μιας πελάτισσας του. Η γυναίκα ήθελε να κοιμηθεί με τον σκύλο της, αλλά όχι στο ίδιο στρώμα γιατί το ζώο είχε προβλήματα υγείας. Εταιρεία κατασκευάζει κρεβάτια με ειδικό χώρο για το κατοικίδιο σας! - Εικόνα 9 Η εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στη Βραζιλία και στην Αργεντινή ιδρύθηκε το 1988 και κατασκευάζει προσαρμοσμένα κρεβάτια από το 2012.

Πηγή

Advertisement