ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Έτοιμη για GNTM: Η αθλήτρια κόρη της Νόνης Δούνια έφτασε τα 16 και ξεπερνά σε ομορφιά τη γοητευτική μητέρα της

Advertisement

Η Νόνη Δούνια σημείωσε στο παρελθόν μια σημαντική καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ και στην υποκριτική, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την πολιτική.

Συγκεκριμένα η ίδια τον Ιούλιο του 2019 εξελέγη Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων με τη Νέα Δημοκρατία, όντας η πρώτη γυναίκα Βουλευτής της ΝΔ στον Πειραιά.

Νόνη Δούνια: O γνωριμία και ο γάμος με τον Κυριάκο Μουρατίδη

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή, το 2002 η Νόνη Δούνια γνώρισε τον δημοσιογράφο και στέλεχος της δισκογραφικής εταιρείας “Cobalt”, Κυριάκο Μουρατίδη και δύο χρόνια μετά, την 1η Ιουλίου 2004 παντρεύτηκαν και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 17χρονο Στάθη και τη 16χρονη Ρία.

Η Νόνη Δούνια παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο της εξ΄ ολοκλήρου στην οικογένειά της. Η ίδια έχει μοιραστεί σχετικές φωτογραφίες από την καθημερινότητα με την οικογένειά της στην προσωπική της σελίδα στο Instagram.

Έτοιμη για GNTM: Η αθλήτρια κόρη της Νόνης Δούνια έφτασε τα 16 και ξεπερνά σε ομορφιά τη γοητευτική μητέρα της - Εικόνα 1

Έτοιμη για GNTM: Η αθλήτρια κόρη της Νόνης Δούνια έφτασε τα 16 και ξεπερνά σε ομορφιά τη γοητευτική μητέρα της - Εικόνα 2

Έτοιμη για GNTM: Η αθλήτρια κόρη της Νόνης Δούνια έφτασε τα 16 και ξεπερνά σε ομορφιά τη γοητευτική μητέρα της - Εικόνα 3

Η 16χρονη κόρη της Νόνης Δούνια

Όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες, η 16χρονη Ρία που ασχολείται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με την κολύμβηση, είναι μία εντυπωσιακή δεσποινίδα και ο 17χρονος Στάθης ένας γοητευτικός νεαρός που μοιάζει πολύ στη μητέρα του.

View this post on Instagram

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noni Dounia (@noni_dounia)

Advertisement