ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ευαγγελία Μουμούρη: «Φόρεσα μαγιό, μια γούνα από πάνω και πήγα να κάνω σύμφωνο συμβίωσης»

Advertisement

Καλεσμένη στο «Πρωινό» βρέθηκε η Ευαγγελία Μουμούρη, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο σύμφωνο συμβίωσης που έχει υπογράψει με τον σύντροφό της, ενώ περιέγραψε με απολαυστικό τρόπο εκείνη την ημέρα.

«Είμαστε 11 χρόνια με τον σύζυγό μου. Πολύ μαζί μείναμε πρώτη φορά στην καραντίνα. Όταν δεν δουλεύεις, η μέρα είναι πολλές ώρες. Κάνεις καινούργια ξεκινήματα μετά από 11 χρόνια συμβίωσης. Αλλάζεις εσύ, πρέπει να αλλάζει παράλληλα και ο άλλος. Εμείς έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Δεν νομίζω να παντρευτούμε», είπε αρχικά η Ευαγγελία Μουμούρη. Στη συνέχεια αποκάλυψε πώς αποφάσισαν να προχωρήσουν στο σύμφωνο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και μάλιστα κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες.

Οι δηλώσεις της Ευαγγελίας Μουμούρη:

«Ήμουν τότε με τον Κρατερό Κατσούλη στο θέατρο και μου λέει ότι η Άση Μπήλιου θα μου πει μια ημερομηνία. Λέω, λοιπόν, στον σύζυγό μου» 9 Δεκεμβρίου είναι καλή ημέρα, θα πάμε να κάνουμε το σύμφωνο». Ήταν Δευτέρα να πάμε και του λέω το Σάββατο, κανόνισες να πάμε τη Δευτέρα;». Και μου λέει ότι η συμβολαιογράφος δεν μπορεί τη Δευτέρα και να πάμε την Τρίτη.

Αλλάξαμε συμβολαιογράφο και κλείσαμε να το κάνουμε 9 Δεκεμβρίου. Μας έκλεισε ραντεβού στις 11:30 και 11 πάει ο Αλέξανδρος στο ΚΕΠ για τα πιστοποιητικά. Με παίρνει τηλέφωνο 11:15 και μου λέει ότι πάει στον δήμο γιατί υπάρχει ένα πρόβλημα. Όταν τον ρώτησα τι πρόβλημα, μου λέει: »εδώ η οικογενειακή κατάσταση λέει ότι είμαι ήδη παντρεμένος». Είχε πάρει διαζύγιο, αλλά δεν είχε γραφτεί στον δήμο.

Εγώ φόρεσα το μαγιό μου, γιατί θα πήγαινα κολυμβητήριο μετά, και μια γούνα από επάνω, επειδή έκανε κρύο, και λέω ότι τουλάχιστον πάω κολυμβητήριο να κάνω κορμί. Λίγο αργότερα με παίρνει και μου λέει »όλα εντάξει, έλα να παντρευτούμε». Φόρεσα ένα κραγιόν και πήγα με το μαγιό και τη γούνα. Μας βλέπει η κυρία και μας ρωτάει αν θέλουμε κάτι να ρωτήσουμε. Τότε και οι δύο ρωτήσαμε σε πόσους μήνες μπορούμε να χωρίσουμε και όταν μας είπε τρεις μήνες, υπογράψαμε» ανέφερε με το χιούμορ που τη διακρίνει η Ευαγγελία Μουμούρη.

Δείτε το βίντεο με την Ευαγγελία Μουμούρη:

 

Advertisement