ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ευλαμπία Ρέβη: Χιλιάδες νέοι ακόλουθοι στο προφίλ της – Tεράστιο κύμα συμπαράστασης στα social media

Advertisement

Τεράστια συγκίνηση στο Πανελλήνιο έχει προκαλέσει το βίντεο με την ρεπόρτερ του Open Ευλαμπία Ρέβη η οποία λύγισε στον αέρα της εκπομπής. Το γύρο του διαδικτύου κάνει το απόσπασμα με τη δημοσιογράφο του Open να λυγίζει ξεσπώντας σε κλάματα στην αγκαλιά ενός ηλικιωμένου άνδρα στην Εύβοια.

Η Ευλαμπία Ρέβη, η δημοσιογράφος που έγινε viral στα social media δεν θα ξεχάσει ποτέ τη συγκλονιστική στιγμή που βίωσε κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ για την φλεγόμενη βόρεια Εύβοια. Το συγκεκριμένο απόσπασμα ανέβηκε αμέσως σε facebook, instagram και twitter με τους χρήστες του διαδικτύου να αναζητούν περισσότερα για την Ευλαμπία Ρέβη.

Κύμα συμπαράστασης στο προφίλ της δημοσιογράφου στο instagram, αφού σε λιγότερο από ένα 24ωρο οι followers της ξεπέρασαν τους 22 χιλιάδες, από τους 6.400 που μετρούσε μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας 9 Αυγούστου.

Ευλαμπία Ρέβη: Χιλιάδες νέοι ακόλουθοι στο προφίλ της – Tεράστιο κύμα συμπαράστασης στα social media - Εικόνα 1

Ευλαμπία Ρέβη: Χιλιάδες νέοι ακόλουθοι στο προφίλ της – Tεράστιο κύμα συμπαράστασης στα social media - Εικόνα 2

Ακόμη, η νεαρή ρεπόρτερ λαμβάνει χιλιάδες θετικά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της σχετικά με το χθεσινό περιστατικό. Μηνύματα συμπαράστασης και στοργή για την κοπέλα που στάθηκε στον ηλικιωμένο που ξέσπασε σε κλάματα ενώ την ευχαριστούσε που ενδιαφέρθηκε για την υγεία του.

Πηγή

Advertisement