ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ευτυχία Φαναριώτη: Οι επιτυχίες, η Όπερα, το ρεμπετάδικο, τα κιλά λόγω ερωτικής απογοήτευσης και η κατάθλιψη

Advertisement

Η Ευτυχία Φαναριώτη είναι γεννημένη στις 5 Μαΐου και είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια. Ξεκίνησε παίζοντας σε αρχαίες τραγωδίες «Ηλέκτρα», «Επτά επί Θήβας», «Ίωνας» αλλά και έργα σύγχρονου ρεπερτορίου όπως του Πιραντέλο «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε».

Της: Έπη Τρίμη

Η πρώτη κωμωδία που έπαιξε ήταν το «Play on» του Ρικ Άμποτ.

Ευτυχία Φαναριώτη: Η επιτυχίες, η Όπερα, το ρεμπετάδικο, τα κιλά λόγω ερωτικής απογοήτευσης και η κατάθλιψη - Εικόνα 1

Η συνεργασία με το Χάρη Ρώμα

Η πρώτη συνεργασία με τον Χάρη Ρώμα ήταν στην παράσταση «Βασιλική μετά τρούλου». Αργότερα θα συνεργαστούν και τηλεοπτικά στο “Καφέ της Χαράς”  όπου ξεχώρισε με τον ρόλο της Ρόδης.

Ευτυχία Φαναριώτη: Η επιτυχίες, η Όπερα, το ρεμπετάδικο, τα κιλά λόγω ερωτικής απογοήτευσης και η κατάθλιψη - Εικόνα 2

Εκτός από την υποκριτική, ασχολείται και με το τραγούδι, αφού παράλληλα με τη δραματική σχολή Πέρασε με υποτροφία στο Ωδείο Αθηνών. Ήταν δραματική σοπράνο και μάλιστα οι δασκάλοί της, την προέτρεπαν να αφοσιωθεί στην όπερα. Τελικά αυτό δεν έγινε όμως συστηματικά εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές ενώ για επτά χρόνια δούλευε σε ρεμπετάδικο, λαϊκό πάλκο, ξενυχτάδικο μέχρι τις εφτά το πρωί, έχοντας πει πολλά και διαφορετικά είδη τραγουδιών.

 

Ευτυχία Φαναριώτη: Η επιτυχίες, η Όπερα, το ρεμπετάδικο, τα κιλά λόγω ερωτικής απογοήτευσης και η κατάθλιψη - Εικόνα 4

Τα 40 κιλά λόγω στεναχώριας

Για την μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση αλλά και το πώς κατάφερε να πάρει 40 κιλά, μην μπορώντας να τα χάσει τα τελευταία χρόνια, μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Yes, η Ευτυχία Φαναριώτη.

Ευτυχία Φαναριώτη: Η επιτυχίες, η Όπερα, το ρεμπετάδικο, τα κιλά λόγω ερωτικής απογοήτευσης και η κατάθλιψη - Εικόνα 5

Η ηθοποιός αν και τα περισσότερα χρόνια της ζωής της ήταν αδύνατη, η ερωτική απογοήτευση που βίωσε στα 25 της είχε ως αποτέλεσμα να βάλει όλο αυτό το περιττό βάρος.”Πάχυνα στα 24, δεν ήμουν παχιά από μικρή. Πήρα 40 κιλά και μετά ξαναπήρα και άλλα. Πιο πολύ έπαθαν σοκ οι δικοί μου όταν με είδαν. Δεν με αναγνώρισαν. Βγήκα από το λεωφορείο και δεν με αναγνώρισε η μητέρα μου. Της λέω «έλα μαμά, εγώ είμαι». Και ακόμη και τώρα κάπου κάπου οι δικοί μου, μου λένε «άντε δεν θα αδυνατίσεις”;

Ευτυχία Φαναριώτη: Η επιτυχίες, η Όπερα, το ρεμπετάδικο, τα κιλά λόγω ερωτικής απογοήτευσης και η κατάθλιψη - Εικόνα 6

 

Πηγή

Advertisement