ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η διάγνωση με λέμφωμα, η μάχη με την αρρώστεια και το My style rocks 3

Advertisement

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η αποκάλυψη για την μάχη που έδωσε με την ασθένεια

Την αγαπήσαμε για την εκρηκτική της παρουσία, το έντονο ταπεράμεντο της, το ιδιαίτερο στυλ αλλα και γιατί λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Ο λόγος για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία μετά από το My style rocks, βρέθηκε στα άγρια νερά του Άγιου Δομίνικου για το Survivor.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η διάγνωση με λέμφωμα, η μάχη με την αρρώστεια και το My style rocks 3


Η μάχη με την ασθένεια

H Ευρυδίκη στα 18 της είχε λάβει μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς “Playmate”.

Η ίδια παρά την συμμετοχή της στο “Playmate” αποφάσισε να μην ακολουθήσει την καριερα αυτήν. Δέκα χρόνια μετά, διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin στο τρίτο στάδιο. Σύμφωνα με την ίδια η μάχη που έδωσε της έδωσε δύναμη και αυτοπεποίθηση.

“Είναι η στιγμή που βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και λες μα πόσο όμορφη είμαι. Μέχρι που τρως τη σφαλιάρα και λες “ώπα”. Οταν έχει περάσει τέτοιες κατάστάσεις, το “My Style Rocks” για μένα είναι κάτι εύκολο” δήλωσε.


Τι αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξη της

“Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα της βιοψίας, είχα κάνει αφαίρεση όγκου από τον λαιμό, μου εξήγησαν ότι βρισκόμουν στο τρίτο προχωρημένο στάδιο του λεμφώματος Hodgkin”

Και συνέχισε περιγράφοντας την διαδικασία της ανάρρωσης: “Ήμουν καλά. Οι γιατροί μου ανακοίνωσαν ότι είχα γρήγορη ανάρρωση επειδή κατά τη διάρκεια της θεραπείας είχα καλή ψυχολογία και αισιόδοξη στάση. Αντιμετώπισα την ασθένεια χωρίς φόβο, με χαμόγελο. Οταν έπεσαν τα μαλλιά μου μια σκέψη ήταν να κυκλοφορώ με περούκα. Τελικά δεν το έκανα. Ακόμη και όταν μου είχε μείνει μόνο μια βλεφαρίδα την έβαφα και αυτήν. Αισθανόμουν όμορφη και αυτό ήταν αρκετό”.

 

Advertisement