ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Έχασε 10 κιλά, άνοιξε ταβέρνα, τα άλλαξε όλα: Η Χρύσπα 10 χρόνια μετά την εξαφάνισή της, είναι μία άλλη

Advertisement

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και την Γεωργία Ευσταθίου μίλησε η Χρύσπα.

Η τραγουδίστρια, αναφέρθηκε στις εξοντωτικές δίαιτες, στον κεραυνοβόλο έρωτα με τον σύζυγό της και στα παιδικά της χρόνια στην Αίγινα.

«Τα παιδικά μου χρόνια στην Αίγινα ήταν ανέμελα. Θα ήθελα και τα παιδιά μου να μεγαλώσουν εκτός Αθηνών. Είμαστε από τα τυχερά παιδιά. Έχω αναλάβει την ταβέρνα των γονιών μου γιατί τρόμαξα με τα τελευταία γεγονότα γιατί ήταν η πρώτη φορά που δεν είχα επιλογή να δουλέψω. Δούλευα από την πέμπτη δημοτικού στα μαγαζιά του πατέρα μου για να βγάλω χαρτζιλίκι», ανέφερε αρχικά η Χρύσπα.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις εξαντλητικές δίαιτες που χρειάστηκε να κάνει κατά καιρούς για να νιώσει αποδεκτή.

«Έχασα δέκα κιλά, δεν στερήθηκα τίποτα. Τρώγοντας νορμάλ το κατάφερα! Όταν ήμουν μικρή είχα φτάσει σε ακραίες καταστάσεις προκειμένου να αδυνατίσω. Δεν είμαστε όλοι γεννημένοι για να είμαστε 20 κιλά! Δεν είχα το μυαλό και την αυτοπεποίθηση να πω ηρεμήστε λίγο. Μου έλεγαν πρέπει να είσαι αδύνατη, είσαι τραγουδίστρια, Είναι πολύ σημαντικό ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου, να σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφη», τόνισε η Χρύσπα.

«Με τον Παναγιώτη ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Θέλει προσπάθεια ώστε να μην υπάρξει φθορά στο ζευγάρι, όταν αντιμετωπίζεις την καθημερινότητα. Είναι ο καλύτερος μου φίλος. Μεγαλώνουμε μαζί κι αυτό είναι το ωραιότερο συναίσθημα», δήλωσε για τον σύζυγό της.

 

Πηγή

Advertisement