ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Έχετε μεγάλο θράσος μαντάμ»: Το απαράδεκτο σχόλιο στη Χρηστίδου για το χαμο της μαμάς της και η απάντησή της

Advertisement

Τη δημόσια έκκληση που απηύθυνε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από ανάρτησή της στα social media, να μην δημοσιοποιηθούν φωτογραφίες που τραβήχτηκαν -χωρίς να έχει δοθεί άδεια-  στην κηδεία της μητέρας της, σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια  της εκπομπής «Super Katerina» εξέφρασε κάποιες σκέψεις της στον αέρα της εκπομπής, οι οποίες όμως πήραν συνέχεια στα social media από μία χρήστη, η οποία σχολίασε αρνητικά την στάση της Σίσσυς Χρηστίδου.

Σίσσυ Χρηστίδου: Η θέση της Κατερίνας Καινούργιου για την ανάρτηση της παρουσιάστριας

Με αφορμή την ανάρτηση της Χρηστίδου, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Διαβάζοντας αυτό το κείμενο, την ένιωσα πάρα πολύ και για κάποιον λόγο μπήκαν άσχημες σκέψεις στο μυαλό μου. Θεέ μου αν ποτέ μου συμβεί κάτι αντίστοιχο – για μένα μιλάω όχι για την Σίσσυ. Εγώ το έχω κάνει αυτό στην δική μου εκπομπή… σε άλλους. Δικαιούμαι εγώ, η Κατερίνα – μιλάω για τον εαυτό μου – να ζητήσω κάτι το οποίο έχω κάνει εγώ σε άλλους; Και εγώ το ίδιο θα έκανα με την Σίσσυ και μετά μπορεί να έκανα αυτή την ανάρτηση. Θα είχα αυτό το δικαίωμα, όμως; Απλά μοιράζομαι τις σκέψεις μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου σε σχόλια στο Twitter

Τα λόγια αυτά της Καινούργιου φαίνεται πως βρήκαν σύμφωνη μία χρήστη στο Twitter, η οποία ανέφερε: «Επιτέλους βρε @katrinken μίλησες σωστά και σκέφτηκες σωστά και το αυτονόητο. Εσύ και η μαντάμ @SissyChristidou που βγάλατε πολλά προσωπικά δεδομένα και στιγμές άλλων ανθρώπων σε εκπομπές, θέλει μεγάλο θράσος να ζητάτε τώρα προσωπικές στιγμές δικές σας. #superkaterina».

Από τη δική της πλευρά, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να πάρει θέση, απαντώντας: «Δυστυχώς έχω λάβει κάποια μηνύματα σήμερα όπως αυτό, ανθρώπων που αναρωτιούνται αν έχω το δικαίωμα να ζητάω την ιδιωτικότητα αυτή. Καταλαβαίνω την Κατερίνα και την νιώθω. Όμως μπορώ να μιλήσω μόνο για εμένα και οποία εκπομπή έχω παρουσιάσει εγώ.

Ποτέ μα ποτέ δεν έχω παραβιάσει την επιθυμία οποιοδήποτε ανθρώπου επιθυμεί ιδιωτικότητα, με μοναδική εξαίρεση ανθρώπους που έχουν τελέσει ποινικά αδικήματα. Έχουμε παραστεί μόνο όπου μας ζητήθηκε ή μας επιτράπηκε. Ειδικά σε τραγικά γεγονότα όπως αυτό. Το δικαίωμα μου αυτό λοιπόν απορρέει μέσω του σεβασμού που ως τώρα έχω αποδώσει. Αυτά».

Δείτε παρακάτω την συζήτηση:

«Έχετε μεγάλο θράσος μαντάμ»: Το απαράδεκτο σχόλιο στη Χρηστίδου για το χαμο της μαμάς της και η απάντησή της - Εικόνα 1 «Έχετε μεγάλο θράσος μαντάμ»: Το απαράδεκτο σχόλιο στη Χρηστίδου για το χαμο της μαμάς της και η απάντησή της - Εικόνα 2 «Έχετε μεγάλο θράσος μαντάμ»: Το απαράδεκτο σχόλιο στη Χρηστίδου για το χαμο της μαμάς της και η απάντησή της - Εικόνα 3

Πηγή

Advertisement