ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Φάνης Μουρατίδης: «Έλεγα ότι είμαι ο Φώτης Σεργουλόπουλος για να κλείνω τραπέζια στη Θεσσαλονίκη»

Advertisement

O Φάνης Μουρατίδης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε σε μία άγνωστη περίοδο της ζωής του, κατά την οποία έλεγε πως είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή Happy Day παρουσιάστηκαν οι αποκαλύψεις του ηθοποιού, ο οποίος σε άλλο σημείο και όταν ρωτήθηκε σχετικά δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτα για την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη.

Μιλώντας αρχικά για το γεγονός πως σε μικρότερη ηλικία χρησιμοποιούσε το όνομα του Φώτη Σεργουλόπουλου, για να μπαίνει στα μαγαζιά: «Στη Θεσσαλονίκη έκλεινα τραπέζια στο όνομα του Φώτη Σεργουλόπουλου. Τότε τον Φώτη δεν τον ήξερε κανείς. Αρθρογραφούσε στο Status και δεν τον ήξεραν. Το πράγμα χάλασε από τη μέρα που τον έμαθαν και πια δεν μπορούσα να λέω ότι είμαι ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ήμασταν δύο τότε που το κάναμε αυτό. Όπου πηγαίναμε λέγαμε “είμαι ο Φώτης Σεργουλόπουλος από το Status” και μας λέγανε “περάστε”, ενώ διαφορετικά θα τρώγαμε πόρτα» είπε ο Φάνης Μουρατίδης.

Όσον αφορά στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, στην οποία η σύζυγός του Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, είναι μάρτυρας κατηγορίας, ο ίδιος δεν θέλησε να σχολιάσει το οτιδήποτε.

Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Πηγή

Advertisement