ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Φαντασμαγορικές φωτογραφίες της γης από ψηλά που προσφέρουν ένα υπερθέαμα

Advertisement

Η Γη είναι ο τρίτος σε απόσταση πλανήτης από τον Ήλιο, ο πέμπτος μεγαλύτερος σε μάζα από τους πλανήτες του ηλιακού συστήματός μας και ο μεγαλύτερος μεταξύ των τεσσάρων πλανητών που διαθέτουν στερεό φλοιό.

Ο πλανήτης σχηματίστηκε πριν από 4,5 δισεκατομμύρια (4,5•109) έτη, έχει δε έναν φυσικό δορυφόρο, την Σελήνη. Ο αστρονομικός συμβολισμός της γης αποτελείται από έναν περικυκλωμένο σταυρό, αναπαριστώντας έναν μεσημβρινό και έναν παράλληλο· μία παραλλαγή, τοποθετεί τον σταυρό πάνω από τον κύκλο (Unicode: ⊕ ή ♁). Η λέξη Γη προέρχεται από το όνομα της αρχαιοελληνικής θεάς με το όνομα Γαία.

Η Γη είναι ο μόνος πλανήτης του Ηλιακού μας Συστήματος όπου στην επιφάνειά της κυριαρχεί το υγρό στοιχείο. Το νερό καλύπτει το 71% της γήινης επιφάνειας (από το οποίο 97% είναι θαλάσσιο νερό και 3% γλυκό νερό.

Ας δούμε λοιπόν την γη από ψηλά, εικόνες που προσφέρουν ένα όμορφο θέαμα.

17 φαντασμαγορικές φωτογραφίες της γης την νύχτα από ψηλά. - Εικόνα 117 φαντασμαγορικές φωτογραφίες της γης την νύχτα από ψηλά. - Εικόνα 217 φαντασμαγορικές φωτογραφίες της γης την νύχτα από ψηλά. - Εικόνα 317 φαντασμαγορικές φωτογραφίες της γης την νύχτα από ψηλά. - Εικόνα 417 φαντασμαγορικές φωτογραφίες της γης την νύχτα από ψηλά. - Εικόνα 517 φαντασμαγορικές φωτογραφίες της γης την νύχτα από ψηλά. - Εικόνα 617 φαντασμαγορικές φωτογραφίες της γης την νύχτα από ψηλά. - Εικόνα 717 φαντασμαγορικές φωτογραφίες της γης την νύχτα από ψηλά. - Εικόνα 817 φαντασμαγορικές φωτογραφίες της γης την νύχτα από ψηλά. - Εικόνα 917 φαντασμαγορικές φωτογραφίες της γης την νύχτα από ψηλά. - Εικόνα 1017 φαντασμαγορικές φωτογραφίες της γης την νύχτα από ψηλά. - Εικόνα 1117 φαντασμαγορικές φωτογραφίες της γης την νύχτα από ψηλά. - Εικόνα 1217 φαντασμαγορικές φωτογραφίες της γης την νύχτα από ψηλά. - Εικόνα 1317 φαντασμαγορικές φωτογραφίες της γης την νύχτα από ψηλά. - Εικόνα 1417 φαντασμαγορικές φωτογραφίες της γης την νύχτα από ψηλά. - Εικόνα 1517 φαντασμαγορικές φωτογραφίες της γης την νύχτα από ψηλά. - Εικόνα 16

17 φαντασμαγορικές φωτογραφίες της γης την νύχτα από ψηλά. - Εικόνα 17

Πηγή

Advertisement